Antena Căutare

Pe asta n-o știați. Cum poți găsi o persoană pe Facebook fără să-i știi numele!

Unul dintre secretele celebrei rețele de socializare este că nu ai nevoie de numele unei persoane pentru a afla cine este

Unul dintre secretele celebrei rețele de socializare este că nu ai nevoie de numele unei persoane pentru a afla cine este.

De multe ori ați vrut să aflați amănunte sau să vedeți poze cu cineva pe care nu știați cum îl/o cheamă, iar investigațiile au durat vreme îndelungată. De multe ori s-a întâmplat ca rezultatul căutării să nu fie cel dorit, iar tot efortul să fie zadarnic.

Pentru a a reuși să găsești o persoană al cărei nume nu-l cunoști trebuie să ai o singură informație: numărul telefon al acelei persoane. Dacă tastezi numărul mobilului, iar persoana respectivă și l-a făcut public atunci totul devine foarte simplu, iar numele persoanei apare ca prin minune.

Bărbații care se machiază, noua modă în rândul "divelor masculine". Au cucerit toate doamnele și domnișoarele ... Unde este ascuns lunetistul, în această imagine? Cei mai mulți oameni nu îl pot vedea. Tu l-ai găsit?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x