Antena Căutare

Poliția a crezut că a descoperit un cadavru în apele unui lac, dar când l-au tras la mal, au rămas uimiți. Ce s-a întâmplat

Un video bizar a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce un polițist pare că a descoperit un cadavru adus de ape la malul unui lac. Atunci când forțele de ordine au intervenit, toată lumea a rămas uimită.

colaj barbat in lac
La începutul acestei săptămâni, în districtul Telangana, în India, localnicii au chemat poliția atunci când au observat ceea ce părea să fie un cadavru la malul unui lac. | X

La începutul acestei săptămâni, în districtul Telangana, în India, localnicii au chemat poliția atunci când au observat ceea ce părea să fie un cadavru la malul unui lac.

Trupul neînsuflețit al unui tânăr părea că a fost adus de ape la mal. Cetățenii care l-au descoperit au chemat imediat ambulanța și poliția pentru a stabili ce s-a întâmplat, dacă e vorba de un accident sau de o sinucidere.

Un polițist a rămas înmărmurit atunci când a văzut că bărbatul se mișcă

Trupul bărbatului, care purta doar pantaloni, plutea în apele lacului, lucru care i-a alertat pe localnici.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Comoara descoperită în lac de un cuplu care pescuia cu magnetul. Poliția a decis că cei doi pot păstra descoperirea valoroasă

Atunci când poliția a ajuns la fața locului, unul dintre polițiști a mers la malul mării și a prins “cadavrul” bărbatului de brat.

Tânărul din apă, însă, nu era mort și a tresărit. Polițistul a rămas înmărmurit, fiind complet șocat de ceea ce văzuse.

Bărbatul plutea la malul lacului Hanamkonda și se pare că se băgase în apă de la ora 7 dimineața, dar pentru că nu a ieșit nici măcar până la ora 12, ora prânzului, localnicii s-au panicat, crezând că s-a înecat.

Citește și: În timp ce curăța pământul, un fermier a găsit un „gunoi ruginit”. Când se pregătea să-l arunce, și-a dat seama ce era, de fapt

Video-ul în care polițistul încearcă să scoată afară cadavrul a devenit viral, iar cel mai terifiant moment a fost atunci când bărbatul din apă a început să se miște.

Clipul care a fost postat pe rețeaua de socializare X a uimit o lume întreagă. Persoana care a filmat video-ul se aude în fundal cum râde atunci când bărbatul din apă începe să se miște.

Potrivit publicației Hindustan Times, bărbatul găsit în apele lacului a spus că vrut doar să dacă o baie în lac, fiind extrem de obosit, după ce muncise 10 zile încontinuu la o carieră de granit din apropiere.

După turele grele de la locul său de muncă, bărbatul care era extrem de obosit a spus că pur și simplu a adormit în timp ce făcea pluta și nu și-a dat seama că a alertat o comunitate întreagă.

Citește și: Fenomen bizar! Cerul și-a schimbat brusc culoarea și locuitorii s-au speriat | FOTO

Comentariile de la video-ul postat pe X au fost extrem de amuzante pentru că internauții nu înțelegeau de ce oamenii l-au trezit pe bărbatul care era obosit.

“Nu mai poate omul să doarmă liniștit pentru că începe lumea să cheme poliția”, a scris un utilizator Twitter.

“Ce este și mai ciudat e faptul că acest bărbat era atât de obosit încât nici măcar nu a mai ajuns până acasă și s-a culcat în lac de la atâta oboseală. Asta spune multe despre etica de muncă a zilelor noastre”, a mai apărut într-un comentariu.

Fenomenul straniu surprins de niște localnici aflați cu barca pe mare. Apa era ca o oglindă. Cum e posibil. "O eroa... Gestul incredibil pe care acești miri l-au făcut cu florile de la nuntă. Au uimit întreaga lume și au devenit imediat vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x