Antena Căutare

Poveste PARANORMALĂ! A stat îngropat 40 de zile, apoi uite ce s-a întâmplat când au deschis cutia! Cum a fost posibil așa ceva?

Puțină lume a auzit de Sadhu Haridas, un yoghin celebru al secolului XIX-lea care a reușit să uimească o lume întreagă cu ceea ce a reușit să facă.

Puțină lume a auzit de Sadhu Haridas, un yoghin celebru al secolului XIX-lea care a reușit să uimească o lume întreagă cu ceea ce a reușit să facă.

Istoria vorbește despre faptul că maharajahul acelei vremi, Ranjit Singh, a auzit de impresionantele abilități ale yoghinului și a dorit să se convingă singur dacă totul este adevărat sau doar o legendă locală. Atunci l-a provocat pe Haridas să îi arate de ce este în stare.

Yoghinul a intrat într-o stare meditativă adâncă, în timpul căreia și-a oprit respirația și inima. Mulți au crezut că este mort. Dar maharajahul nu s-a oprit aici și a ordonat ca bărbatul să fie închis într-o cutie securizată cu lacăt, apoi îngropat.

După 40 de zile, cufărul a fost dezgropat și adus în fața maharajahului și a celor care au fost martori la adormirea yoghinului. Medicii prezenți l-au considerat mort. Totuși, ca prin minune, yoghinul și-a revenit la viață.

Întâmplarea a rămas și acum învăluită în mister, căci nimeni nu a găsit o explicație plauzibilă.

Fecioara Maria i s-a arătat și a pus-o să facă asta! A murit acum 136 de ani, dar arată LA FEL! Minunea dumnezeiască din... DOVADA clară că există și guvernul a ascuns totul! Au filmat TOTUL! Nu a fost un accident, ci o vizită extraterestră ade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x