Antena Căutare

Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut întâmpla!

O tânără de 18 ani din North Liberty, Sumaya Thomas, a ajuns în atenția autorităților după ce a sunat la poliție și a inventat o poveste dramatică pentru a scăpa de o primă întâlnire romantică.

Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut întâmpla!
Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut întâmpla! | Shutterstock

Incidentul, care a avut loc pe 16 iunie, a stârnit controverse și a ridicat semne de întrebare asupra motivelor din spatele acestei acțiuni extreme.

Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut întâmpla!

Sumaya Thomas programase o seară romantică cu un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating. Cu toate acestea, în momentul în care acesta a ajuns la ușa ei, tânăra a simțit o teamă subită și a decis să apeleze la poliție.

Citește și: Locul unde ești plătit cu treizeci de mii de euro pentru a te muta și a trăi acolo. Cât de frumos arată orașul!

Articolul continuă după reclamă

Conform raportului poliției, Sumaya a susținut că fostul ei iubit abuziv a amenințat-o cu violența. Ea a declarat în mod fals că era însărcinată și că fostul ei partener intenționa să o "lovească, să o lovească cu pumnul, să o lovească cu piciorul și să o înjunghie". Polițiștii au intervenit rapid, dar au descoperit curând că povestea nu se potrivea cu realitatea.

Bărbatul implicat, care a dorit să rămână anonim, a declarat că se întâlnise cu Sumaya printr-o aplicație de dating cu doar o săptămână înainte și a oferit dovezi sub forma mesajelor schimbate între ei. Acestea au demonstrat că nu exista nicio legătură între el și presupusul fost iubit abuziv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Confruntată cu dovezile, Sumaya Thomas a fost acuzată de raportarea falsă a unei infracțiuni. Deși motivul exact pentru care tânăra a ales să recurgă la această metodă drastică nu este clar, se pare că frica și presiunea unei prime întâlniri au jucat un rol semnificativ.

Citește și: Două surori au descoperit în pivnița bunicului lor o comoară de aproximativ 85.000 de euro! Ce a urmat, când au mers la bancă

Incidentul a stârnit o serie de discuții în comunitatea locală despre siguranța pe aplicațiile de dating și despre cum anxietatea și teama pot determina comportamente extreme. Experții sugerează că este important ca tinerii să fie educați în privința întâlnirilor online și să fie conștienți de resursele și opțiunile disponibile pentru a-și asigura siguranța fără a recurge la metode ilegale sau dăunătoare.

Această poveste ne reamintește de impactul pe care frica și stresul îl pot avea asupra comportamentului uman și subliniază importanța deschiderii și comunicării în astfel de situații. De asemenea, evidențiază necesitatea unui sistem de sprijin pentru tinerii care navighează în lumea complexă a întâlnirilor online.

O femeie se gândește să se despartă de iubitul său, după o relație de 10 ani. De ce a cerut ajutor pe internet în aceast... O femeie a descoperit că iubitul său decedat este activ pe Snapchat. Ce a urmat întrece orice imaginație. Ce a ieșit la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x