Antena Căutare

”Previziunile” unui bărbat pentru 2016, cea mai mare farsă a anului

Facebook este o unealtă excepțională în mâinile persoanei potrivite. Iar în ziua de azi, unii oameni sunt dispuși să creadă aproape orice citesc pe rețeaua socială, fără a lua în calcul imediat posibilitatea că sunt înșelați

Facebook este o unealtă excepțională în mâinile persoanei potrivite. Iar în ziua de azi, unii oameni sunt dispuși să creadă aproape orice citesc pe rețeaua socială, fără a lua în calcul imediat posibilitatea că sunt înșelați.

Pablo Reyes a distribuit o postare pe Facebook, în ziua de 12 iunie, în care a menționat câteva dintre cele mai importante evenimente din acest an și unele care sunt aproape de a se produce. Aceasta suna în felul următor.

”Puteți să spuneți că sunt nebun, dar în 2016 Hillary Clinton va deveni prima femeie președinte din istoria Statelor Unite ale Americii, lumea va înnebuni din cauza unei gorile moarte, Prince va muri, Muhammad Ali va muri, Kimbo Slice va muri, Donald Trump va muri. Statele Unite vor avea parte de cel mai grav atentat cu arme de foc. Nu încerc să sperii pe nimeni, dar vă veți aduce aminte de numele meu”.

Află ce a scris bărbatul pe Facebook și cum a reușit să păcălească pe toată lumea.

O femeie a găsit o pietră perfect rotundă! A luat-o acasă, dar în scurt timp, ceva total nebănuit s-a întâmplat!... Scris în stele să fie fericiți în viață! Acestea sunt singurele zodii care au relații lungi și frumoase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x