Antena Căutare

S-a îmbogățit într-un mod rușinos! Tânăra de 19 ani este revoltată: „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”

La doar 19 ani, are deja o afacere de succes! Prima serie a produsului vândut de ea, cu 100 de lei sticla, s-a epuizat în doar trei zile. Tânăra s-a declarat șocată că a reușit să facă bani în acest fel, întrebându-se, chiar, „până unde a putut merge umanitatea?”

La doar 19 ani, are deja o afacere de succes! Prima serie a produsului vândut de ea, cu 100 de lei sticla, s-a epuizat în doar trei zile. Tânăra s-a declarat șocată că a reușit să facă bani în acest fel, întrebându-se, chiar, „până unde a putut merge umanitatea?”

Belle Delphine este o adevărată vedetă e Instagram, contul ei fiind urmărit de peste patru milioane de oameni. De puțin timp, tânăra în vârstă de 19 ani a început să facă bani frumoși din vânzarea apei în care a făcut baie! Fiecare „doză” este ambalată frumos într-un borcan, iar prețurile încep de la 30 de dolari.

S-a îmbogățit într-un mod rușinos! Tânăra de 19 ani este revoltată: „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”

„Am scos la vânzare apa în care am făcut baie, pentru toți însetații”, a anunțat Belle.

E greu de crezut, dar Belle a reușit să vândă prima serie de „apă de cadă” în mai puțin de trei zile. „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”, s-a întrebat vedeta din mediul online pe contul de Twitter.

S-a îmbogățit într-un mod rușinos! Tânăra de 19 ani este revoltată: „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”

Belle Delphine și-a câștigat notorietatea datorită costumelor sale de cosplay provocatoare și a unei expresii faciale....da, exact cum ați citit! Este vorba despre „ahegao” - expresia orgasmului în anime și manga japoneză.

„Până unde a ajuns umanitatea...”

Olt: Un taur de 700 de kilograme lăsat liber pe stradă. O persoană a ajuns în stare critică la spital... O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident cu alte două mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x