Antena Căutare

Scene șocante. Două cunoscute prezentatoare TV s-au luat la bătaie! Cunoscuta știristă s-a ales cu urechea ruptă!

Un eveniment mai puțin obișnuit s-a petrecut zilele trecute într-un local din Statele Unite frecventat de angajații unui post de televiziune local. Două dintre fetele „de pe sticlă” au fost protagonistele unui scandal care s-a încheiat destul de rău pentru ele.

Erica Bivens Citeste și Chelsea Ambriz sunt colege la stația TV, WSAZ, însă în viața de zi cu zi cele două nu au o relație foarte bună. Ba mai mult, cunoscuții spun că cele două nu se suportau, variantă care pare să se confirme, de vreme ce s-au bătut ca-n șapte păcate. Motivul l-ar fi reprezentat gelozia Ericăi, cea care i-a reproșat colegei de pupitru că-i face avansuri soțului său.

În urma scandalului care a ajuns pe prima pagină a ziarelor de peste Ocean, Bives a cîzut în timpul bătăii și s-a ales cu capul spart.

Diagnosticul a fost fractură craniană şi o ureche ruptă care i-a afectat pentru scurt timp auzul, însă prezentatoarea le-a transmis telespectatorilor că se recuperează la domiciliu şi abia aşteaptă să revină la pupitrul ştirilor.

Au sărbătorit 80 de ani de CĂSĂTORIE! Soția a dezvăluit SECRETUL unei relații de lungă durată... Maria Ghiorghiu, nouă profeție despre CUTREMUR! Unde i s-a aratăt Apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x