Antena Căutare

Selly a deslușit misterul! Care a fost marea lui dorință înainte de a deveni celebru: "Nu o spun cu aroganță"

Selly a devenit unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, iar rezultatul bun obținut la examenul de BAC i-a făcut pe fanii săi să se întrebe care e rețeta succesului. Selly a dezvăluit într-un interviu care a fost marea lui dorință înainte să ajungă faimos.

Selly a deslușit misterul! Care a fost marea lui dorință înainte de a deveni celebru: "Nu o spun cu aroganță" Galerie
Care a fost marea dorință a lui Selly înainte de a deveni celebru

Selly a fost invitat la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, acolo unde a mărturisit că a vrut foarte mult să aibă bani pentru a putea refuza lucrurile care nu-i plac. Mai mult, artistul a spus că nu se mai raportează la bani, pentru că a reușit să strângă destui cât să nu-i mai considere o prioritate.

Selly a deslușit misterul! Care a fost marea lui dorință înainte de a deveni celebru: "Nu o spun cu aroganță"

*Vloggerul Selly, înainte să devină celebru; Foto: Facebook

Care a fost marea dorință a lui Selly înainte de a deveni celebru

”Am reușit să fac suficienți bani încât să nu mai văd banii ca pe o problemă. Am ajuns la un nivel, nu o spun cu aroganță, în care banii nu mai reprezintă un obiectiv. Îmi doream să am bani pentru că îți oferă o anumită libertate, pentru a putea refuza lucruri care nu-mi plac. Multă lume crede că banii îți aduc fericirea, nu e așa, dar lipsa lor îți va aduce multe greutăți”, a mărturisit Selly, în interviul acordat.

Selly a deslușit misterul! Care a fost marea lui dorință înainte de a deveni celebru: "Nu o spun cu aroganță"

*Selly, în vremea copilăriei; Foto: arhiva personală

Citește și: Selly, soluții pentru sistemul de învățamânt din România! "Școala din România promovează obediența, tocitul, meditațiile" | VIDEO

Când a câștigat Selly primii bani din vlogging

Selly a dezvăluit și care a fost parcursul carierei sale in vlogging. Tânărul spune că în primii patru ani n-a câștigat niciun ban, însă așteptarea a meritat, asta pentru că a ajuns să își obțină libertatea financiară.

„Se discută foarte mult despre mașina pe care o conduc. Eu timp de 4 ani nu am câștigat niciun ban din vlogging. La început regreatam că eram mic. Acum cred că cel mai mare avantaj al meu este că am început la 11 ani.”, a spus Selly.

”Spitalul Brâncovenesc” n-a murit! Trăiește într-un bloc din Piața Unirii. Ceaușescu a fost păcălit!... Trei arhitecţi din Vâlcea au lansat o iniţiativă comunitară pentru salvarea unei clădiri de patrimoniu din Băile Govora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x