Antena Căutare

Și-au recuperat căţeluşa pierdută în urmă cu trei ani, datorită unei doze de bere! VIDEO

O căţeluşă din Statele Unite ale Americii va fi reunită cu stăpânii ei, după trei ani de căutări. Totul se datorează unei firme din Florida ce a imprimat pozele unor câini din adăposturi pe dozele de bere.

Campania fusese lansată pentru a-i încuraja pe oameni să adopte un animal. Nimeni nu s-ar fi gândit însă că acest demers va ajuta o familie dintr-un alt stat să-şi regăsească câinele pierdut.

Cei care au cunoscut-o pe cățelușa Day-Day s-au îndrăgostit de ea. Stabilită de trei ani într-un adăpost de animale din Florida, căţeluşa de șase ani a devenit faimoasă luna trecută după ce o fabrică de bere a imprimat pe dozele de bere chipurile mai multor câini fără stăpân.

La scurt timp după ce au devenit virali, doi câini de pe dozele de bere au fost adoptaţi. Pentru Day-Day, însă, surpriza a fost mai mare!

„Mă uitam la câini iar apoi i-am spus soţului meu: Vai, Doamne! Aceea este Hazel!", a spus Monica Mathis, stăpâna lui Day-Day.

Căţeluşa avea deja o familie iubitoare. Locuise cu ei timp de trei ani în statul Iowa, până când, într-o zi, a scăpat din curte iar de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Şansele de a o găsi erau cu atât mai mici cu cât datele de pe microcipul ei erau expirate. Totul se întâmpla în 2017. Ulterior, stăpânii ei s-au mutat în statul vecin, Minnesota.

Nici până în momentul de faţă nu se ştie cum căţeluşa a reuşit să traverseze peste 2.000 de kilometri din Iowa până în Florida. Cert este că stăpâna ei nu şi-a pierdut nicio clipă speranţa că într-o zi o va găsi şi o va aduce acasă.

Un ONG american ce strânge fonduri pentru animalele din adăposturi s-a oferit acum să o transporte pe Day-Day în Minnesota, acolo unde se află adevărata ei familie.

Cine au fost primii 8 oameni care au avut cont de Facebook. Printre aceștia se află și un român... Sistem revoluționar de stocare a hidrogenului, la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x