Antena Căutare

Spune cum ai buzele ca să-ți spun cine ești! Forma lor scoate la iveală detalii surprinzătoare despre personalitatea ta

Ştiai că forma buzelor poate da indicii despre felul în care te comporţi atunci când eşti implicată într-o relaţie? Iată principalele caracteristici!

Ştiai că forma buzelor poate da indicii despre felul în care te comporţi atunci când eşti implicată într-o relaţie? Iată principalele caracteristici!

Buze medii
Tu ești chiar o drăguță, iar într-o relație ești foarte cumpătată. Când e vorba de certuri, supărări, nu ești genul care exagerează cu drama și nici nu treci în extrema cealaltă, să oferi peste măsură. Nu ceri multe de la partener, dar îți dorești să simți că există o conexiune stabilă.

Buzele medii - Fursa foto: cosmopolitan.com

Buze pline
Când ambele buze sunt pline (în mod natural), semnificația este una aparte: ești născută pentru a fi mamă. Compasiunea este la ea acasă, pentru că îți pasă foarte mult de ceilalți. O persoană cu astfel de buze este totodată o persoană sociabilă, care își dorește să lege prietenii și relații cu adevărat valoroase.

Sursa foto: independent.co.uk

Buze subțiri
Despre persoanele cu buzele subțiri se spune că preferă singurătatea. Nu au nevoie să fie mereu în preajma cuiva, dar asta nu înseamnă că nu știu să menţină o relație. Din contră, se descurcă foarte bine.

Citeşte AICI continuarea!

Afirmaţii şocante despre cel mai mare mister al lumii! De ce au fost construite, de fapt, piramidele din Egipt... Horoscopul pe care nimeni nu vrea să îl audă! Care sunt cele mai mari defecte în funcţie de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x