Antena Căutare

Tamara Buciuceanu-Botez a avut o relație specială cu Stela Popescu. Motivul incredibil pentru care a plâns în fața ei. „S-a întâmplat o singură dată, când n-a mai putut”

Tamara Buciuceanu-Botez a avut o relație specială cu Stela Popescu, care a povestit, în urmă cu un deceniu, o întâmplare extraordinară cu marea actriță. Isoscel nu a renunțat să urce pe scenă, într-un turneu din Australia, deși avea un umăr rupt.

Tamara Buciuceanu-Botez a avut o relație specială cu Stela Popescu, care a povestit, în urmă cu un deceniu, o întâmplare extraordinară cu marea actriță. Isoscel nu a renunțat să urce pe scenă, într-un turneu din Australia, deși avea un umăr rupt.

Tamara Buciuceanu-Botez a vorbit de nenumărate ori despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu. Cele două actrițe au jucat împreună și au călătorit împreună în toată lumea.

Unul dintre momentele extraordianre pe care l-a povestit Stela Popescu despre Tamara Buciuceanu-Botez a fost dintr-un turneu în Australia.

„Nu știi ce rezervă de energie, de forță și de putere are madam Isoscel. Cu două zile de a pleca în turneu în Australia, Tamara își rupe umărul, clavicula. Am întrebat-o dacă mai merge în turneu. A spus: «Vai de mine! Sigur că merg!». A jucat în mai multe spectacole. Am stat o lună în Australia. N-a plâns decât o singură dată, când n-a mai putut. Dar atunci a plâns de draci, nu de durere, că este pusă în situația de a nu se putea bandaja. (La un moment dat) am văzut o umbră. Când m-am uitat, ea își aruncase bandajul singură. I-am spus: «Tamara, ești nebună!» . Zice: «N-ai știut?»”, a povestit Stela Popescu, în urmă cu mulți ani, la Televiziunea Română.

„Cum să nu stai cu Tamara în cameră? Că dacă mi-a căzut ceva, ea se repede prima ca să ridice. Când se trezește dimineața, spune: Să-ți fac cafeluța? Te doare capul? Îți dau un antinevralgic. Odată scoate pungulița cu toate drăciile și ți le oferă!”, a adăugat atunci Stela Popescu.

La rândul ei, Tamara Buciuceanu-Botez a vorbit la superlativ despre Stela Popescu. Anul trecut, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală, la împlinira unui an de la moartea Stelei Popescu, Tamara Buciuceanu a primit Premiul „Stela Popescu” pentru întreaga activitate.

„Stelei îi plăcea să-i spun o singură strofă. Din ce-am jucat eu, zice: Așa e lumea, o comedie/iar noi artiștii,care-o jucăm/ N-avem dorință, alta mai vie/ Decât aplauze să merităm”, a spus Tamara Buciuceanu.

Tamara Buciuceanu-Botez a mărturisit că legătura ei cu Stela Popescu a fost una extrem de puternică.

„Stela, pentru mine, a însemnat viață. A oferit puplicului, pe care îl iubea extraordinar, zâmbet, veselie, bună dispoziție. Îmi spunea, când eram în turneu, departe, peste mari și țări: «Știi ceva? Mă tot gândesc… Ce-o să se întâmple când n-o să mai aud aplauze?»”, a spus Tamara Buciuceanu-Botez.

De asemenea, Tamara Buciuceanu-Botez spunea despre Stela că a fost „un om cu o voință extraordinară, frumoasă, cât se poate, deșteaptă, talentată, nu se mai discută, și bună la suflet”.

„Amândouă am fost ca două surori. 40 de ani am stat alături și am jucat împreună (…) Mi-e dor de ea, îmi lipsește”, a mai spus marea actriță.

Tamara Buciuceanu a murit, marţi, la vârsta de 90 de ani. Actriţa fusese internată pe 2 octombrie la Spitalul Elias din Capitală.

Accident cu o mașină fără șofer, în Botoșani: "Mi-a ieșit în față, nu am putut să evit! Am zis că nu văd vine când ... Au crezut că vine Apocalipsa și au stat ascunși timp de nouă ani, în Olanda! Motivul pentru care unul dintre ei a fost a...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x