Antena Căutare

Test rapid. Poți să găsești numărul care lipsește din seria următoare? Răspunsul este unul foarte simplu

Iată o nouă provocare, de tip puzzle, care îți va stârni curiozitatea și imaginația.

imagine serie numere si cifre Galerie
Poți să găsești numărul care lipsește din seria următoare? Răspunsul este unul foarte simplu | Bankingadda.in / Jagranjosh.com

Testul următor are scop recreativ și este alegerea potrivită de a petrece timpul alături de familie și prieteni. Împreună, vă veți distra copios! Te-am făcut curios?

Citește și: Găsești greșeala din jocul de fotbal din imagine în mai puțin de 5 secunde? Răspunsul este mai simplu decât pare

Test rapid. Poți să găsești numărul care lipsește din seria următoare?

În următorul execițiu, de tip puzzle, trebuie să găsești numărul lipsă din serie folosind o ecuație matematică simplă. Încearcă să găsești răspunsul, mai ales că nu ai foarte mult timp la dispoziție.

Exercițiul din imaginea prezentată are scop recreativ și, totodată, te va ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile de observație. Așadar, trebuie să te concentrezi foarte bine, pentru a găsi soluția, notează Bankingadda.in.

În această imagine, ți s-a dat o serie de cifre și numere și trebuie să găsești cel de-al șaptelea număr care va înlocui semnul întrebării. Privește cu atenție seria din imagine, deoarece pare simplă, dar necesită concentrare deplină.

Citește și: Test de inteligență rapid. Doar 1% dintre oameni pot observa animalul ascuns în imagine. Îți ia 11 secunde să-l vezi

Așa rezolvi testul. Iată cum găsești numărul care lipsește din serie

În imaginea următoare, vei găsi răspunsul la exercițiul anterior. Dacă vei aduna cifrele în perechi, vei vedea că-ți va da un rezultat. Sumele rezultate ale fiecărei perechi le vei aduna, la rândul lor, până vei obține numărul de care ai nevoie. Astfel, răspunsul este 33, deoarece obținem acest rezultat adăugând 16 la ultimul număr.

Citește și: Test de inteligență rapid! Adaugă o singură linie și rezolvă problema matematică. O mamă s-a chinuit, însă fiul a reușit rapid

Test cu cifre. Ce spune despre personalitatea ta ceea ce ai ales

Dacă numărul tău preferat este 1, atunci cu siguranță acest test de personalitate arată despre tine faptul că ai calități de lider, arată Jagranjosh.com.

Dacă numărul tău preferat este 2, atunci se poate spune despre tine faptul că ești o fire emotivă și că ai o intuiție bună.

Dacă numărul tău preferat este 3, testul de personalitate dezvăluie despre tine faptul că iubești viața din plin.

Dacă numărul tău preferat este 4, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ești o persoană sinceră și de încredere.

Dacă numărul tău preferat este 5, atunci în mod sigur ești o persoană plină de energie și entuziasm.

Dacă numărul tău preferat este 6, atunci testul de personalitate arată despre tine faptul că ești o persoană blândă, iubitoare și grijulie.

Dacă numărul tău preferat este 7, atunci ești o persoană calmă, calculată și înțeleaptă.

Dacă numărul tău preferat este 8, atunci acest lucru arată despre tine, potrivit testului de personalitate, faptul că ești o persoană care iubește stabilitatea și angajamentele pe termen lung.

Dacă numărul tău preferat este 9, atunci acest lucru arată despre tine că ești o persoană carismatică, plină de compasiune, prietenoasă și cu multă încredere în forțele proprii.

Dacă numărul tău preferat este 0, atunci în mod sigur ai un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, lucru apreciat mai ales de către prietenii tăi.

Rapunzel există! Și-a lăsat părul să crească de la cinci ani, iar fetele ei îi calcă pe urme. Cât de mult seamănă cu mam... Descoperirea tulburătoare dintr-un conac abandonat în care maganații lumii dădeau petreceri. O scrisoare a fost găsită p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x