Antena Căutare

Toco, bărbatul, care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru a deveni câine, vrea să fie acum alt animal. La ce s-a gândit

Toco, japonezul care a cheltuit o mică avere pentru un costum de câine realist, se gândește acum că ar putea imita un alt animal.

Toco, câine Galerie
Un japonez care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pe un costum realist de câine pentru a deveni un border collie spune acum că speră să își îndeplinească și „visul” de a se transforma într-un alt animal. | Profimedia

Toco are un costum de câine realist și se comportă ca un câine, dar a spus recent că și-ar dori să imite și un alt animal. Animalul pe care Toco spune că ar putea să-l imite este ursul. De asemena, se gândește că ar putea să se transforme și într-o altă asă de câine. I-ar plăcea să fie și o pisică, sau o vulpe, dar sunt animale prea mici și nu ar putea să semene leit cu ele. Acesta nu a spus clar că urmează să se „transforme” în urs, însă a precizat că ia această idee în calcul pe viitor, potrivit New York Post.

Bărbatul a comandat un costum realist de collie la începutul anului 2022. Produsul, care costă 2 milioane de yeni (aproximativ 15.700 de dolari la acea vreme), a fost realizat în aproximativ 40 de zile, după mai multe runde de revizuiri.

Citește și: O femeie a adoptat o pisică, dar când a adus animalul acasă și s-a uitat mai atent la el a făcut o descoperire neașteptată

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toco vrea o schimbare. În ce alt animal spune că și-ar dori să „se transforme”

Un japonez care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pe un costum realist de câine pentru a deveni un border collie spune acum că speră să își îndeplinească și „visul” de a se transforma într-un alt animal.

Toco the Human Collie a declarat că provocările de a se mișca ca un câine l-au determinat să ia în considerare posibilitatea de a imita și alte animale.

„Câinii și oamenii au structuri osoase diferite, așa că este foarte dificil să faci mișcări care să arate ca ale câinilor”, a spus Toco.

„În mod realist, aș putea să devin o altă rasă de câine, sau un urs panda, sau un urs brun”, a declarat Toco pentru postul de știri japonez WanQol. „O vulpe sau o pisică ar fi, de asemenea, drăguț, dar sunt prea mici pentru ca oamenii să încerce”.

Toco numește vis ideea de a imita alt animal: „Mi-ar plăcea să îmi îndeplinesc visul de a deveni un alt animal într-o zi”.

Citește și: Bărbatul transformat în câine a mers pe un traseu cu obstacole| VIDEO. Cum s-a descurcat Toco

Japonezul nu a precizat clar dacă are planuri imediate de a se transforma în alt animal.

Toco, care își expune viața și experiența de a trăi ca un câine pe canalul său de YouTube intitulat „Vreau să fiu un animal”, a primit multe comentarii dezaprobatoare cu privire la stilul său de viață. Japonezul a povestit cât de greu este să meargă în patru labe, însă a precizat că satisfacțiile sunt mai mari decât sacrificiile.

„E greu și incomod din punct de vedere fizic, dar entuziasmul, distracția și starea de bine pe care le simt mă determină să fac asta”, a spus el Toco în urmă cu mai mult timp.

El a declarat că a visat să trăiască ca un animal cu mult înainte de a-și comanda costumul de câine. „Am vrut să fiu un animal de când mă știu”, a spus el.

Videoclipurile postate pe canalul său de YouTube îl arată în timp ce se rostogolește, se odihnește pe un hamac, consumă mâncare falsă pentru câini și chiar dă din coadă.

O femeie a fost concediată chiar în ziua nunții. Ce mesaj i-a trimis șefa sa... Fenomen rar şi spectaculos pe cer. Ce este „Manhattanhenge” și unde s-a văzut. Imagini inedite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x