Antena Căutare

Transformarea ireală a unei femei care cântărea mai mult de 272 de kg. Și-a făcut un selfie după ce a dat jos peste 133 din ele

Dottie Perkins și-a transformat cu adevărat viața atunci când și-a început planul de a slăbi, iar acum este de nerecunoscut.

femeie supraponderala care a slabit Galerie
Transformarea ireală a unei femei care cântărea mai mult de 272 de kg. Și-a făcut un selfie după ce a dat jos peste 133 din ele | Profimedia, Facebook

Femeia, care a participat la o emisiune TV, a reușit să dea jos peste 133 de kilograme.

Citește și: Imaginile cu cea mai sexy bunică au încins imaginația fanilor de pe Internet: „Bărbații mai tineri îmi iubesc ridurile”

Transformarea reală a unei femei care cântărea mai mult de 272 de kg. Și-a făcut un selfie după ce a dat jos peste 133 din ele

Dottie Perkins, care cântărea mai mult de 272 de kilograme, a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni TV de lifestyle, unde concurenții trebuiau să urmeze un plan riguros, dar și o intervenție chirurgicală pentru a slăbi.

Vedeta a suferit mai multe tragedii de-a lungul vieții, fiind constrânsă să adopte obiceiuri alimentare nesănătoase și, astfel, a luat în greutate.

Până la 18 ani, Dottie cântărea mai mult de 133 de kilograme și fusese internată de mai multe ori din cauza greutății sale.

Cauza obiceiurilor nesănătoase, spune ea, pornește de la faptul că nu a primit afecțiune și atenție din partea familiei sale.

Citește și: Oamenii au crezut că are o bluză pe el, dar au descoperit că este complet tatuat. Cum arată cel mai modern tată

Dottie și-a pierdut și fiul în vârstă de 13 ani, după ce acesta a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală și scolioză, făcându-i și mai dificilă lupta pentru sănătate.

„M-a durut foarte mult, iar mâncarea este cea care m-a alinat. La un moment dat, mă îngrășam cu câteva kilograme în fiecare săptămână.

Până la 18 ani, aveam peste 133 de kilograme. Îmi amintesc că am mâncat și am mâncat și am mâncat atât de mult. Și, pur și simplu, nu m-am putut opri niciodată", a povestit ea în emisiunea TV.

În timpul filmărilor, Dottie a reușit să-și să mai dea jos din kilograme, astfel că a slăbit peste 133 de kilograme.

Într-o fotografie postată pe Facebook, Dottie a reușit să zâmbească, după nenumăratele suferințe prin care a trecut. După emisiune, femeia s-a căsătorit cu Chris Potts. Ea a ajuns să dea în judecată compania din spatele emisiunii TV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un urs și-a făcut 400 de selfie-uri, după ce a găsit o cameră de supraveghere. Animalul a devenit viral

Dottie este una dintre persoanele care au participat în programul de slăbit și a ales să dea în judecată compania susținând că a experimentat probleme emoționale în timpul filmărilor.

Ea a avut o evoluție constantă în ceea ce privește slăbitul, dar la emisiune arăta ca și cum se îngrășase în unele momente. Mai mult, compania ar fi lăsat-o cu datorii vizavi de intervențiile chirurgicale.

La rândul său, producătorii au susținut că participanții la emisiune au semnat o serie de acorduri înainte de a apărea la TV.

Citește și: O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier. Bărbatul spune că nu a mai văzut așa ceva

O femeie spune că a stat 5 ani în Rai, când a fost în moarte clinică. Ce ar fi văzut acolo... Un milionar în vârstă de 45 de ani cheltuie 2 milioane de dolari pe an pentru a arăta ca un adolescent. Vrea să fie ca l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x