Antena Căutare

Imaginile cu cea mai sexy bunică au încins imaginația fanilor de pe Internet: „Bărbații mai tineri îmi iubesc ridurile”

La 57 de ani, o bunică a lăsat deoparte inhibițiile și a devenit rebelă pe rețelele sociale. Formele ei au încins imaginația fanilor de pe Internet.

bunica sexy
Imaginile cu cea mai sexy bunică au încins imaginația fanilor de pe Internet | Instagram

Femeia a vrut să le demonstreze cârcotașilor din mediul online că nu renunță la pozele indecente, susținând că „sunt doar geloși” pe aspectul ei fizic.

Citește și: Femeia cu cei mai spectaculoși sâni recomandă fanilor să se uite la ei pentru că le face bine la sănătate: „Deja mă simt mai bine”

Imaginile cu cea mai sexy bunică au încins imaginația fanilor de pe Internet

Viktoria Winslow trăiește în Australia și a fost copleșită de toată atenția pe care o primește din partea bărbaților mai tineri, scrie The Sun.

Femeia este mereu activă pe rețelele sociale și nu se ferește deloc să împărtășească cu fanii ei imagini fierbinți și clipuri sexy, mai ales pe TikTok.

Atenția din partea bărbaților mai tineri i-a dat Victoriei o mai mare încredere în sine. Bunica divorțată primește zilnic mesaje de la fanii care iubesc felul în care femeia arată.

„Femeilor li se spune că, pentru a fi atractive, trebuie să fie tinere și slabe, dar vă pot spune cu siguranță că nu este cazul. Bărbații îmi iubesc ridurile și vergeturile”, a spus ea.

Viktoria a început să folosească platforma pentru adulți OnlyFans datorită fiicei sale Zoe, în vârstă de 24 de ani, care și-a ajutat mama să facă fotografiile îndrăznețe.

„Eu și Zoe suntem o echipă și facem împreună ședințe foto. Bărbații de până la 19 ani s-au abonat și cred că a fi o bunică sexy reprezintă o piață de nișă, ceea ce ajută.

Citește și: Femeia cu cel mai mare posterior a ieșit la un blind date. Cum a reacționat bărbatul când a văzut-o

Ca să fiu sinceră, mă surprinde faptul că mă doresc. Nu caut cu adevărat un bărbat, în acest moment, deoarece sunt ocupată cu munca mea și cu atenția primită în mediul online, dar niciodată să nu spui niciodată.

Mi-a dat independență financiară și m-a ajutat să-mi iubesc corpul”, a povestit ea.

În ciuda faptului că bărbații mai tineri îi împărtășesc aprecierile, există și cârcotași care îi spun Viktoriei că nu ar trebui să se pozeze așa, din cauza ridurilor.

„De obicei, sunt fete tinere, care cred că sunt geloase.

Mi s-a mai spus pe TikTok: „Du-te de aici, bunico” și am fost întrebată de multe ori că ce părere au copiii mei.

Îi blochez (pe acești oameni) și merg mai departe. Pentru mine, eticheta de „bunică” îmi place și există o mulțime de oameni care cred că suntem (n.r. cei în vârstă) extrem de dezirabili.

Cu toate acestea, comentariile răutăcioase nu o împiedică pe Viktoria să-și posteze fotografiile sexy în mediul online.

„Voi continua să fac videoclipuri atâta timp cât voi avea o audiență.

Într-o zi, i-am recunoscut fiicei mele că îmi făceam griji cum să pun destui bani deoparte pentru pensionare.

Apoi mi-a povestit despre contul ei de OnlyFans, pe care îl făcea de câțiva ani și din care avea un venit decent.

La început, am fost puțin îngrijorată, dar ea m-a tot încurajat să încerc și, în curând, m-am gândit că aș putea să fac la fel de bine. Acum, îmi place foarte mult”, a fost mesajul bunicii.

Cum arată cea mai în vârstă persoană din lume. O femeie din Spania a împlinit 115 ani... O femeie spune că a stat 5 ani în Rai, când a fost în moarte clinică. Ce ar fi văzut acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x