Antena Căutare

Un bărbat a băut energizante și a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu limba lui

Un profesor a decis să consume zilnic câte șase energizante, ca să aibă energie pentru a preda la mai multe clase. Totuși, în scurt timp, omul a ajuns de urgență la spital! Chiar și medicii au fost șocați!

Un profesor a decis să consume zilnic câte șase energizante, ca să aibă energie pentru a preda la mai multe clase. Totuși, în scurt timp, omul a ajuns de urgență la spital! Chiar și medicii au fost șocați!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Dan Royals, un tânăr profesor care a decis că trebuie să recurgă la un truc pentru a avea mai multă energie și pentru a face față programului încărcat. Și ce altă metodă mai bună și mai la îndemână dacă nu consumul de energizante?

Zi după zi, omul a ajuns să consume în jur de șase cutii de băuturi energizante. Nu a mai trecut mult și a ajuns de urgență la spital.

Un bărbat a băut energizante și a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu limba lui

Cum arăta limba omului, după consumul frecvent de energizante

După ce l-au consultat, doctorii au descoperit că limba profesorului a fost atât de afectată, încât prezintă mici șanțuri și denivelări cauzate de chimicale și de cantitatea mare de zahăr: 13 lingurițe de zahăr la o cutie de energizant.

UN EXEMPLU PENTRU ALȚII

Ca să nu mai pățească și alții la fel, Dan a publicat poza pe internet și a transmis tuturor un semnal de alarmă, punându-i pe toți să se întrebe dacă limba lui arată așa și parcă „s-a topit”, atunci ce efecte au energizantele pentru interiorul organismului.

Așa cum era de așteptat, fotografia a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Nu se lasă! La 83 de ani, se trezește la 5 dimineața, ca să aibă grijă de copiii din sat. „Cât oi mai avea zile, mai fac... Tabloul "Nud cu spatele", de Nicolae Tonitza, vândut la licitație cu 72.500 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x