Un bărbat a băut energizante și a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu limba lui

Un profesor a decis să consume zilnic câte șase energizante, ca să aibă energie pentru a preda la mai multe clase. Totuși, în scurt timp, omul a ajuns de urgență la spital! Chiar și medicii au fost șocați!

Un profesor a decis să consume zilnic câte șase energizante, ca să aibă energie pentru a preda la mai multe clase. Totuși, în scurt timp, omul a ajuns de urgență la spital! Chiar și medicii au fost șocați!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Dan Royals, un tânăr profesor care a decis că trebuie să recurgă la un truc pentru a avea mai multă energie și pentru a face față programului încărcat. Și ce altă metodă mai bună și mai la îndemână dacă nu consumul de energizante?

Zi după zi, omul a ajuns să consume în jur de șase cutii de băuturi energizante. Nu a mai trecut mult și a ajuns de urgență la spital.

Un bărbat a băut energizante și a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu limba lui

Cum arăta limba omului, după consumul frecvent de energizante

După ce l-au consultat, doctorii au descoperit că limba profesorului a fost atât de afectată, încât prezintă mici șanțuri și denivelări cauzate de chimicale și de cantitatea mare de zahăr: 13 lingurițe de zahăr la o cutie de energizant.

UN EXEMPLU PENTRU ALȚII

Ca să nu mai pățească și alții la fel, Dan a publicat poza pe internet și a transmis tuturor un semnal de alarmă, punându-i pe toți să se întrebe dacă limba lui arată așa și parcă „s-a topit”, atunci ce efecte au energizantele pentru interiorul organismului.

Așa cum era de așteptat, fotografia a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Ultimele știri