Antena Căutare

O britanică a consumat 20 de energizante pe zi, timp de patru ani! Medicii au fost șocați când au descoperit ce avea femeia în corp!

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze lumea de pretutindeni după ce a mărturisit că timp de patru ani a consumat câte 20 de energizante pe zi.

O britanică a consumat 20 de energizante pe zi, timp de patru ani! Medicii au fost șocați când au descoperit ce avea femeia în corp! Galerie
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze lumea de pretutindeni după ce a mărturisit că timp de patru ani a consumat câte 20 de energizante pe zi.

Mary Allwood are 26 de ani și, din cauza unui ritm de viață alert și solicitant, a început să consume băuturi energizante.

Totuși, în scurt timp, aceasta a ajuns să bea 20 de doze pe zi. Timpul a trecut și după patru ani, britanica a ajuns de urgență la spital.

Femeia s-a îngrășat incredibil de mult

După numeroase investigații, medicii au ajuns la concluzia că ficatul femeii era de două ori mai mare decât unul normal.

În plus, Mary s-a îngrășat atât de mult încât a ajuns să aibă haine cu opt mărimi mai mari.

După ce a văzut consecințele, britanica a decis să renunțe la acest viciu și să adopte un stil de viață sănătos.

Adevăr sau intoxicare? SEMNUL DIAVOLULUI este pe mai multe biserici din România. Iată DOVADA!... A dispărut în 1996, când avea doi ani, și nu a mai fost găsit niciodată! Astăzi a apărut pe monedele de doi euro din Bel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x