Antena Căutare

Un bărbat i-a oferit soției un tort în forma unei cutii de la Amazon. „Este lucrul ei preferat”

Soțul unei femei din America i-a oferit cel mai inspirat cadou soției sale, Emily, un tort în forma unei cutii de la Amazan. Acesta i-a oferit lucrul care o face cea mai fericită.

Soțul unei femei din America i-a oferit cel mai inspirat cadou soției sale, Emily, un tort în forma unei cutii de la Amazan. Acesta i-a oferit lucrul care o face cea mai fericită.

"Am râs atat de tare. La început am crezut că este o adevărată cutie.” , a spus Emily McGuire.

Femeia primește prin curier, două sau trei cutii de la Amazon pe săptămână. Fiind o iubitoare a site-ului online de cumpărături.

Tortul din ciocolată a fost făcut de o cofetărie din Carolina de Nord, acesta avea o etichetă de transport dar și o bandă de ambalare.

„A costat aproximativ 50 de dolari și a fost grozav.„ , a declarat soțul femeii.

Amazon este un site online de cumpături care se ghidează pe patru principii: obsesia clientului, mai degrabă decât concentrarea competitorului, pasiunea pentru invenție, angajamentul pentru excelența operațională și gândirea pe termen lung.

Peste 1.9 milioane de companii, creatori de conținut și dezvoltatori din Statele Unite ale Americii folosesc produse și servicii Amazon pentru a-și urma visurile și a ajunge la clienți.

Doar 17 copii figurează pe listă ca fiind dispăruți. „În momentul în care o persoană este introdusă în aplicația copiilo... Un bărbat a fost mușcat de un șarpe, așa că a mușcat și el șarpele la rândul său. În urma acestei întâmplări, bărbatul a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x