Antena Căutare

Un cuplu a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte. La renovare au găsit o cameră „secretă” cu ceva bizar înăuntru

Doi tineri au decis să își cumpere o casă fără să o viziteze înainte și au vrut s-o renoveze, dar au dat peste o cameră „secretă”. Când au deschis-o, aceștia au făcut o descoperire ce le-a dat fiori. Ce obiect atârna de tavan?

imagini cu camera secreta din casa cumparata de cuplu Galerie
Imaginile cu obiectul descoperit în cameră „secretă” au devenit virale pe TikTok | colaj tiktok @geebeetv/

Un cuplu a decis să își cumpere o casă vech fără s-o viziteze e și, la scurt timp după achiziționare, cei doi s-au apucat de renovat. Nu mică a fost surpriza celor doi atunci când au descoperit o cameră „secretă”, în care au dat peste un obiect bizar. Imaginile filmate de cei doi au ajuns pe TikTok și au devenit virale.

Doi tineri și-au cumpărat o casă fără s-o viziteze și când au vrut s-o renoveze au descoperit o cameră „secretă”

Se spune că unul dintre cele mai fericite momente din viața unui cuplu este atunci când îți cumperi casa ta, pe care o amenajezi după placul tău. La fel au crezut și acesti doi tineri, atunci când au decis să participe la o licitație. Și fiindcă au avut cea mai generoasă ofertă pentru o casă veche, aceștia au câștigat și au devenit, în scurt timp, proprietarii locuinței.

Citește și: Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar când a vrut să scape de el a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a realizat

Este important de menționat faptul că cei doi tineri nu au vizitat casa înainte de-a licita și de-a o cumpără. Tot ce știau despre ea era faptul că fusese construită în anii 1920 și că se afla într-o stare deplorabilă, așa că necesita multe lucrări de reparare și amenajare.

Înarmați cu voință și răbdare, cei doi tineri au decis să se apuce de zugrăvit, de reparat și de renovat casa, pentru ca aceasta să arate cât mai bine. Nu a durat mult și toată experiența s-a transformat în ceva greu de imaginat, desprins parcă dintr-un film de groază.

Citește și: O femeie a deschis un dulap de bucătărie și a dat peste o ușă către o cameră „secretă”. Peste ce a dat când a deschis-o

La un moment dat, în timp ce explorau locuința, tinerii au dat peste o ușă secretă. Au deschis-o și nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut peste ce au dat, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În interiorul încăperii bizare au găsit, agățată în cui, o Biblie învelită într-un sac negru de gunoi. Cu teamă, cei doi au răsfoit cartea și au găsit tot felul de hârtii și poze.

„Am făcut o mare greșeală să cumpărăm o casă din 1920 la o licitație organizată în pandemie, nu am vizitat-o și nici nu am verificat actele. Este șocant ce am găsit în interiorul camerei secrete, am crezut inițial că o să fie goală. Am găsit o biblie agătață de un cui în tavan și multe altele”, a dezvăluit tânărul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Clipurile video realizate de cei doi tineri au ajuns pe TikTok și au adunat milioane de vizualizări și mii de reacții din partea internauților.

Iluzie optică virală. Crezi că găsești cele două bufnițe din imagine? Unde se ascund păsările, de fapt... O tânără s-a uitat în oglinda mașinii și a descoperit dacă iubitul o înșală. Ce „semn” a scos totul la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x