Antena Căutare

O femeie care a cumpărat o casă veche a găsit un mesaj terifiant pe perete, care conține data ei de naștere. Ce scrie în mesaj

O femeie a rămas surprinsă, dar s-a și speriat foarte tare în urma unui mesaj pe care l-a găsit în casa pe care a cumpărat-o, mai ales că are legătură chiar cu data ei de naștere. Iată despre ce este vorba.

O femeie care a cumpărat o casă veche a găsit un mesaj terifiant pe perete, care conține data ei de naștere. Ce scrie în mesaj

Shutterstock

Când vrei să te muți în locuința pe care abia ai cumpărat-o, este normal să îți dorești să îți pui propria "amprentă" acolo. Asta a încercat și o tânără, care folosește TikTok-ul sub numele de "Loubobang". Iată ce i s-a întâmplat ei, conform The Sun.

O femeie care a cumpărat o casă veche a găsit un mesaj terifiant pe un perete, care conține chiar data ei de naștere. Ce scrie în mesaj

Tânăra și-a cumpărat casa la începutul acestui an. Pentru că este o casă foarte veche, de 150 de ani, a decis să o renoveze. Nimic ieșit din comun până aici, atât că femeia s-a trezit cu un mesaj dubios și destul de înspăimântător pe un perete, mesaj care are legătură chiar cu data ei de naștere.

Citește și: O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin de la altă masă i-a dat pe furiș un bilet. Ce mesaj a descoperit

Ea a făcut un filmuleț pe TikTok în care își spune pățania. Exact când îndepărta straturile de pe un perete, tânăra a găsit mesajul care a uimit-o și speriat-o deopotrivă.

A spus: "E prima dată când m-am simțit puțin nervoasă și asta pentru că am dat jos acest tapet. Mai sunt cam cinci straturi înainte să pot ajunge la tencuiala originală. În timp ce răzuiam, am descoperit ceva scris și m-am întrebat oare ce e asta. Așa că tot răzuit și am văzut scris: '10 septembrie - Sfârșitul lumii'".

Ea a continuat: "Motivul pentru care m-am speriat este că 10 septembrie este ziua mea de naștere", a explicat ea. "Totul devine un pic ciudat acum".

@loubobang

##fup ##fyp ##foryoupage ##tiktok ##comedian ##loubobang ##georgianhouserenovation ##realwork

♬ The X Files Theme - John Beal

Videoclipul postat de tânără pe TikTok a strâns imediat zeci de mii de vizualizări și i-a determinat pe oameni să-și împărtășească propriile experiențe în comentarii. Unul a răspuns: "Când părinții mei au dat jos tapetul dormitorului lor, în 2010 (tapetul era de prin anii '80), a existat un mesaj cu aceste cuvinte: 'Bună, Pauline' - acesta fiind chiar numele mamei mele".

O altă persoană a adăugat că și ea a găsit un desen destul de ciudat pe un perete, care părea să înfățișeze o creatură cu coarne. Altcineva, care a avut mai mult chef de glumă, a spus: "Eu sunt mai degrabă speriat de tapetul de Floarea-soarelui".

Un bărbat a montat camere de filmat în jurul casei de teama hoților, dar și-a surprins soția făcând ceva complet neaștep... Kimberley Tripp a rămas însărcinată de două ori într-o săptămână, spre uimirea ei și a tuturor. I s-a spus că nu poate d...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Parteneri
Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta
Catine.ro
Ultimele știri
x