Antena Căutare

Ai visat vreodată să arăți ca o Barbie? Un designer a creat haine ca ale celebrei păpuși - VIDEO

Un designer american, Katie Echeverry, le oferă femeilor şansa să arate precum Barbie. Ea a lansat o colecţie de haine inspirate din moda celebrelor păpuşi, lucrând alături de compania de jucării.

Un designer american, Katie Echeverry, le oferă femeilor şansa să arate precum Barbie. Ea a lansat o colecţie de haine inspirate din moda celebrelor păpuşi, lucrând alături de compania de jucării.

Inspirată de ţinutele purtate de celebra păpuşă în anii '60, creatoarea de modă din New York a dorit să ofere şansa femeilor din ziua de azi să poarte aceleaşi haine ca muza lor din copilărie. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a contactat compania care a creat-o pe Barbie şi împreună au dat naştere unei colaborări de succes.

„Mattel nu mi-a dictat ce să aleg, aşa că am intrat pe Internet, în arhivele lor şi am ales ţinutele care îmi transmiteau ceva şi pe care clienţii mei şi-ar fi dorit să le poarte”, a spus Katie Echeverry.

Modelele au prezentat hainele alături de păpuşile Barbie originale din anii '60. Însă, spre deosebire de imaginea perfectă a păpuşii înalte, blonde şi cu ochii albaştri, modelele alese au diferite origini şi de talii diferite.

În plus, desginerul consideră că Barbie a influenţat femeile din toată lumea atunci când erau doar nişte copile şi le-a determinat să lupte pentru visele lor.

„Îmi place evoluţia lui Barbie. Acum, Barbie reprezintă o femeie puternică. Cred că este minunat pentru că noi, femeile, luptăm pentru drepturile noastre la locul de muncă, şi cred că ea reprezintă acest lucru”, a mai spus Katie Echeverry.

Pe lângă piesele vestimentare, brandul de modă a scos la vânzare şi accesorii precum bijuterii, pălării şi ochelari de soare identice cu cele ale lui Barbie.

La 26 de ani, își organizează nunta și înmormântarea: „Știu că voi muri. Ultima mea dorință este să îmbrac rochia de mir... Asta da soacră de coșmar! O tânără vrea să își anuleze nunta, după un mesaj primit de la viitoarea soacră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x