Antena Căutare

Un grup de britanici se pregateste pentru crioconservarea trupului dupa moarte

Nemurirea se obtine prin criogenie. Asta crede un grup de britanici care lucreaza de zor la o inventie pentru inghetat cadavre. Ei vor ca dupa moarte, sa fie inghetati, in speranta ca intr-o zi, datorita descoperirilor din tehnologie, vor reveni la la viata. Pana atunci, isi perfectioneaza tehnicile de pregatire a corpului pentru crioconservare.

Toti cei din grupul pro-criogenie sunt oameni cu studii superiore, persoane absolut obisnuite, cu familii, slujbe si o viata normala. Doar scopul lor in viata e unul iesit din comun: sunt crionici si vor sa fie inghetati cand mor, in speranta ca vor putea fi readusi la viata.

Asadar, membrii grupului se. antreneaza de zor pentru ca, pe viitor, sa-si poata aplica unii altora tehnici de conservare a trupului. Scopul principal al antrenamentelor este conservarea creierului. De asemenea, este pornita si resuscitarea mecanica, care asigura circulatia sangelui oxigenat.

Reusita criogeniei nu a fost inca dovedita de medici. De asemenea, ar mai putea dura aproape un secol pana sa se afle daca procesul are succes sau nu. Chiar si asa, grupul crionicilor din Marea Britanie e pregatit sa riste.

Si-a construit un REACTOR NUCLEAR in garaj, la doar 18 ani!!!... O imagine cu doi gemeni rromi, nominalizata la un concurs prestigios de fotografie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x