Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Aşa ceva merită văzut, rămâi cu GURA CĂSCATĂ! Latră, dar nu-i câine. Filmulețul haios cu un papagal care a crescut printre cățeluși | Video viral

Un bărbat din orașul Roodepoort, Africa de Sud, și-a filmat papagalul cum latră la niște căței cu care, spune acesta, ar fi crescut împreună. Imaginile au devenit virale pe rețele de socializare.

Un papagal care latră

Captură YouTube

Dacă ești convins că le-ai văzut pe toate și nu te mai poate surprinde nimic pe lumea asta, gândește-te de două ori, pentru că imaginile pe care ți le vom prezenta în continuare te vor lăsa cu gura căscată. Și nu o spunem doar noi, ci și toate cele câteva mii de persoane care le-au văzut și le-au distribuit prietenilor.

În timp ce câinii latră de zor la poartă, pentru a-i îndepărta pe eventualii intruși, lângă ei își face apariția inteligentul papagal și începe imediat să latre.

Sfaturi pentru îngrijirea câinelui în timpul sezonului cald

Autorul filmulețului, susține că pasărea, pe care o consideră un exempalr unic, este destul de inteligentă și emită perfect lătratul cățeilor cu care a crescut împreună. Pasărea locuiește în familia acestuia de mai bine de 19 ani.

„Papagalul meu este ca un copil. A crescut printre câini, este iubitor și super inteligent. Îi place să latre și să se joace cu câinii. El este unicat cu adevărat”, susține stăpânul papagalului.

Recomandari