Antena Căutare

Un tată a pierdut custodia copilului fiindcă l-a lăsat să stea singur în casă. Cum a fost posibil

Un tată a pierdut custodia copilului său fiindcă l-a lăsat să stea singur acasă, timp de câteva ore. Poliția a descoperit faptele bărbatului și, în scurt timp, acesta și-a pierdut dreptul de-a avea grijă de copilul său.

Întâmplarea trăită de copilă a devenit virală și a stârnit numeroase reacții

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut un bărbat. Fără să se gândească la consecințe, omul și-a lăsat fiica singură în casă și acest lucru l-a costat scump. Omul a pierdut custodia copilului său, iar întâmplarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Un tată a pierdut custodia copilului său după ce l-a lăsat să stea singur în casă, preț de câteva ore. Cum a fost posibil

Un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită din motive legale și-a pierdut custodia copilului, după ce l-a lăsat să stea singur în casă preț de câteva ore. Omul, în vârstă de 30 de ani, din Țara Galilor, s-a îmbrăcat și, la ora seara, a plecat la un local, ca să bea, lăsându-și fetița în vârstă de doar cinci ani singură în casă. Oricât de ciudat ar părea, omul a făcut asta bazându-se doar pe un sistem de supraveghere.

Citește și: O mamă și-a bătut copilul cu lingura de lemn în zona posteriorului și a pierdut custodia celui mic! Cum a fost posibil

Un vecin a auzit apoi gălăgie în curtea casei în jurul orei 2 noaptea, atunci când bărbatul s-a întors de la băutură și s-a certat cu partenera lui, strangulând-o. Polițiștii care au intervenit la fața locului au descoperit astfel că omul fusese plecat în oraș, la un local, ca să bea, lăsându-și fetița de doar cinci ani singură în casă.

Femeia cu care se certase tatăl copilei erai iubita lui din ultimele 7 luni. Polițiștii veniți la fața locului au observat urmele de violență la gâtul femeii și li s-a spus că fetița a fost lăsată singură doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Citește și: Un bărbat de meserie asistent maternal a luat în grijă o fetiță de 6 ani. Într-o zi, fata i-a dat un bilet cu un mesaj neașteptat

„Au existat din partea lui niște eforturi de a-și supraveghea fetița, dar știe în mod clar faptul că a greșit și că și-a neglijat atribuțiile de părinte”, a spus avocatul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Avocatul tatălui a încercat să îl apere și să spună despre el că este un bărbat cu un bun caracter, însă judecătorii au fost cât se poate de fermi și l-au judecat pentru faptele de violență asupra iubitei și pentru neglijarea copilului. Astfel, omul a pierdut custodia fetiței sale și a fost sancționat aspru, iar faptele sale au ajuns subiect de presă și au stârnit un val puternic de reacții în întreaga lume.

Ea este tânăra care susține că este îndrăgostită de un avion. Deși nu se pot căsători, Sarah spune că trăiește un sentim... Scrisoarea emoționantă găsită între zidurile cazinoului Constanța. Internauții vor să găsească urmașii autorului...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x