Căutare Live

VIDEO! A baut 42 de cani de cafea si nu a patit nimic!

Takeru Kobayashi, un tanar de origine japoneza, se poate lauda cu o performanta inedita. A baut 42 de cani de cafea si nu a patit nimic.

Pentru cei mai multi oameni, o cana de cafea este suficienta. Nu si pentru Takery Kobayashi, un specialist in concursuri de mancat.

Potrivit TMZ, aceasta a consumat 42 de cani medii de cafea, iar efectele au fost aproape inexistente.

In afara unei stari de agitatie, peste care s-au suprapus numeroase vizite la toaleta, Takeru a nu a simtit mai nimic. Chiar daca facuse "experimentul" pe stomacul gol.

Takeru este cunoscut in intreaga lume pentru "pofta de mancare". A reusit, cu o alta ocazie, sa consume 36 de oua intr-un sigur minut!

Atentie! O doza letala de cofeina ar presupune consumarea a 80-100 de cani de cafea, conform TMZ. Chiar si in aceste conditii, nu incercati acest lucru acasa!foto: TMZ

VIDEO! JO 2012: Douazeci de croati vor pedala din Zagreb pana-n Londra!... Egipt: O inmormantare s-a transformat in petrecere dupa ce mortul a inviat...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri