Antena Căutare

VIDEO! A baut 42 de cani de cafea si nu a patit nimic!

Takeru Kobayashi, un tanar de origine japoneza, se poate lauda cu o performanta inedita. A baut 42 de cani de cafea si nu a patit nimic.

Pentru cei mai multi oameni, o cana de cafea este suficienta. Nu si pentru Takery Kobayashi, un specialist in concursuri de mancat.

Potrivit TMZ, aceasta a consumat 42 de cani medii de cafea, iar efectele au fost aproape inexistente.

In afara unei stari de agitatie, peste care s-au suprapus numeroase vizite la toaleta, Takeru a nu a simtit mai nimic. Chiar daca facuse "experimentul" pe stomacul gol.

Takeru este cunoscut in intreaga lume pentru "pofta de mancare". A reusit, cu o alta ocazie, sa consume 36 de oua intr-un sigur minut!

Atentie! O doza letala de cofeina ar presupune consumarea a 80-100 de cani de cafea, conform TMZ. Chiar si in aceste conditii, nu incercati acest lucru acasa!



foto: TMZ

FOTO! Stramosul lui Sylvester Stallone, pictat de Rafael?... Egipt: O inmormantare s-a transformat in petrecere dupa ce mortul a inviat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x