Antena Căutare

VIDEO FABULOS: Ai avea curaj să zbori într-un avion fără geamuri? Imagini care îţi taie respiraţia pe loc

O companie britanică a scos la lumină un proiect foarte ambiţios, cu care a creat vâlvă în întreaga lume. În zece ani, vor fi lansate avioanele fără geamuri!

O companie britanică a scos la lumină un proiect foarte ambiţios, cu care a creat vâlvă în întreaga lume. În zece ani, vor fi lansate avioanele fără geamuri!

În locul ferestrelor, vor fi montate ecrane uriaşe, pe care pasagerii pot naviga pe Internet, îşi pot verifica email-ul, pot urmări filmele preferate şi pot selecta ce imagini vor să admire. Dacă doresc să se uite pur şi simplu pe geam, pot dezactiva oricând funcţiile ecranelor.

Deocamdată, ideea este în stadiu de cercetare, dar inventatorii susţin că proiectul o să fie gata în mai puţin de zece ani.

Povestea ei te va impresiona! O pisică s-a făcut MANGĂ după ce a băut o jumătate de sticlă de vodcă pentru a supraviețui... Tare sau ce? Au clonat publicul la prima ediţie a Festivalului de Jazz de la Cluj-Napoca !!!...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x