Antena Căutare

VIDEO | Imagini interzise minorilor surprinse în parc, în toiul zilei! Doi tineri s-au lăsat cuprinși de pasiune, de față cu toți

Doi tineri s-au lăsat cuprinși de pasiune, deși se aflau într-un parc. Cei doi și-au dat frâu liber imaginației, chiar în văzul tuturor.

Galerie
Imaginile cu cei doi care au făcut amor în parc au devenit virale | sursa foto: Profimedia/shutterstock

Chiar în toiul zilei, fără pic de reținere, un cuplu care se afla într-un parc extream de aglomerat a decis să își dea frâu liber pasiunii și astfel cei doi au devenit protagoniștii unor scene fierbinți. Momentele intime s-au petrecut chiar în timpul zilei și cineva a filmat totul. Imaginile au fost apoi publicat pe internet și au deevnit virale.

Doi tineri au devenit protagoniștii unor scene fierbinți, interzise minorilor, chiar în timp ce stăteau pe iarbă, într-un parc, în toiul zilei

Se spune că dragostea îți dă aripi, dar pentru doi tineri lucrurile au scăpat complet de sub control atunci când au început să se sărute pătimaș. În câteva momente, cei doi s-au lăsat cuprinși de pasiunea și au ignorat faptul că toți oamenii din jur îi privesc cum ei se iubesc sub un cearșaf, chiar în toiul zilei.

Citește și: Politistul prins că făcea amor în mașina de serviciu a ajuns pe mâna colegilor. Ce decizie a fost luată după abaterea gravă

Articolul continuă după reclamă

Nu s-au gândit în niciun moment că momentele lor fierbinți vor fi filmate de cineva și că oameni din întreaga lume vor descoperi astfel ce au putut să facă ei în parc, în timpul zilei, fără pic de reținere.

Scenele fierbinți s-au petrecut în Manhattan, în parcul Battery, din New York (Statele Unite ale Americii).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre martori a filmat totul și a publicat imaginile pe TikTok, iar filmarea adunat mai bine de 50 de milioane de vizionări, dar și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

„Vii să te bucuri de o duminică după-amiaza în orașul New York…”, a scris cu ton ironic femeia care a publicat imaginile cu cei doi amorezi care s-au lăsat cuprinși de pasiunea în toiul zilei, în parc, de față cu toți, au informat cei de la nypost.com.

Ceea ce i-a scandalizat pe mulți a fost faptul că pajiștea era extrem de aglomerată și că în preajma lor se aflau inclusiv copii.

„De ce nu a chemat nimeni poliția?”, „Unde a dispărut rușinea?”, „Vrem să vedem și partea a doua, când trebuie să iasă de sub pături și să plece înfruntând privirile celor din jur”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

Printr-o situație asemănătoare a trecut un cuplu care a fost filmat în timp ce se iubește într-un autobuz cu etaj. Chiar în toiul zilei, fără pic de reținere, un cuplu a decis să își dea frâu liber pasiunii și astfel au devenit protagoniștii unor scene fierbinți. Momentele intime s-au petrecut chiar în timpul unei călătorii cu autobuzul și un trecător a fost cel care a văzut totul și a filmat, apoi a publicat clipul pe internet, ca să arate dovada.

Google marchează ziua de azi, 11 iulie 2024, cu un doodle special. Unde e vizibil și ce reprezintă ilustrația... Un șofer de TIR credea că transportă doar deodorante în camion, dar a făcut o descoperire uluitoare la ieșirea din Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc!
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc! Miercuri, 21.08.2024, 20:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x