Zece tehnici de agatat pe care sa NU le practicati la metrou!

Barbatii vor intotdeauna sa ne impresioneze, iar cateodata isi dau prea mult silinta. Cand vine vorba de locuri publice, precum statii de autobuz sau metrou, ai crede ca pe toti ii loveste inspiratia. Iata 10 metode pe care ei trebuie sa le evite, in special daca sunt intr-un vagon de metrou.

1. Chiar daca sunteti singuri in tot compartimentul, nu o fixa cu privirea si nici nu zambi. Va crede ca o urmaresti.

2. Chiar daca persoanele sunt adormite, capacitatile lor olfactive sunt active. Ai mare grija ce impresie lasi.

3. Nu va suparati, domnisoara, stiti cat este ceasul? Aceasta replica tipica s-ar putea intoarce impotriva ta. In special daca porti ceas la mana sau iti suna telefonul in acel moment.

4. Sa te prefaci turist nu e o idee buna. S-ar putea ca draguta pe care incerci sa o impresionezi sa fie cu adevarat turista.

5. Sa incepi o discutie filozofica dimineata la metrou nu demonstreaza cat esti de cult. Plictisesti interlocutorul.

6. Daca are ochii inchisi, in timp ce tu te straduiesti sa ii atragi atentia, sa nu crezi ca este coplesita de sarmul tau devastator. Pur si simplu a atipit.

7. Orasul e mare, dar metroul e mic. Evita sa te dai la cea mai buna prietena a fostei tale cuceriri.

8. E frumos sa cedezi locul tau unei femei in varsta, dar nu incerca sa atragi atentia intregului vagon. Femeilor nu le plac barbatii care cersesc atentie.

9. Trebuie sa ne ajutam aproapele, dar nu sa cari gentile tuturor fetelor. Pari disperat.

10. Nu uita ca oricata incredere ai avea in tine, cand te apropii de ea, NU arata ca esti agitat. Controleaza-ti emotiile si nu te bajbai.

sursa: huffingtonpost.fr

foto: Hepta

Ultimele știri