Antena Căutare

O prinde? Andreea Bălan, mamă pentru o zi: "Mi-am dorit foarte mult!"

Pentru o zi, Andreea Bălan n-a mai fost vedetă, ci mamă de împrumut. Cântăreaţa a aflat pe pielea ei ce înseamnă să ai grijă de trei copii.

O prinde? Andreea Bălan, mamă pentru o zi: "Mi-am dorit foarte mult!" Galerie
Andreea Bălan | FB

Pentru o zi, Andreea Bălan n-a mai fost timp de o zi doar una dintre cele mai iubite vedete din România, ci șimamă de împrumut. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a aflat ce înseamnă să ai grijă de trei copii.

Frumoasa artistă s-a implicat într-un caz umanitar grav, în care o mamă singură își crește singură fetițele. Artista a trecut la munca de jos pentru aceste suflete nevinovate și a văzut pe pielea ei cât de greu e să fii de „3 ori mamă”. Nu numai Andreea a muncit pentru fetițele sărmane. R

Andreea le-a făcut şi câteva surprize celor trei şi a reuşit astfel să le aducă zâmbetul pe buze cu gesturile sale. "Mi-am dorit foarte mult să vă cunosc şi să trăiesc aşa o mică parte din viaţa voastră. O să petrecem o zi împreună", a declarat cântăreaţa pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1.
Artista a fost extrem de afectată de povestea familiei Apostol, iar vorbele mamei au impresionat-o. "Sunteţi o eroină!", a mai spus aceasta.

România s-a cutremurat din nou! Timiș, „zguduit” la propriu!... UPDATE: Accident cumplit pe o autostradă din Spania: cel puţin 14 morți, 30 de răniţi. O româncă și-a pierdut viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x