Căutare Live

Adrian Nastase a fost vizitat la spital de Victor Ponta, Marian Vanghelie si alti colegi de partid

In cursul noptii trecute, Adrian Nastase a fost vizitata la Spitalul Floreasca de o multime de colegi de partid care au vrut sa se asigure ca stare lui este buna.

Potrivit Antena 3, fostul premier a primit prima vizita din partea premierului Victor Ponta. Acesta a ajuns la spital la numai cinci minute in urma ambulantei care l-a adus pe Adrian Nastase la unitatea de primiri urgente. Liderul USL a venit la spital alaturi de sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu.

Si Ecaterina Andronescu a mers sa-l viziteze pe Nastase imediat dupa ce a aflat de gestul la care a recurs acesta. La fel au facut si europarlamentarul Corina Cretu, Dan Sova si Nicolae Banicioiu.

In cursul noptii, la spital au ajuns si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si senatorul Georgica Severin.

Foto: Intact Images

UPDATE! Adrian Nastase a lasat un bilet de adio!... UPDATE! Politia a incheiat cercetarile la locuinta lui Adrian Nastase...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri