Antena Căutare

Aliodor Manolea a intors flacara violet

Parintele flacarii violet, temuta arma a presedintelui Traian Basescu, pare sa fi intors armele sau mai bine zis, flacara. Intr-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, la "Vorbe Grele", Aliodor Manolea vorbeste despre Basescu si apropiatii sai intr-un fel in care n-a mai facut-o nimeni pana acum. Iar cele mai explozive destainuiri sunt despre Elena Udrea.

Surse din staff-ul de campanie al lui Traian Basescu au lasat sa scape catre presa o informatie ingrijoratoare: presedintele suspendat si apropiatii sai sunt victime ale unor atacuri energetice. Un semn clar ar fi durerile de cap de care s-a plans frecvent, pe durata campaniei electorale, Traian Basescu. Va amintiti, flacara violet si atacurile energetice au facut cariera imediat dupa alegerile prezidentiale din 2009. Atunci, apropiati ai lui Mircea Geana au reclamat astfel de atacuri, iar autorul lor ar fi fost Aliodor Manolea.

Intr-un interviu pe care i l-a acordat lui Victor Ciutacu, Manolea a povestit un moment celebru: cel in care Mircea Geoana s-a incurcat in timpul confruntarii finale cu Traian Basescu.

"Clientul meu, domnul Basescu, cel pe care il ajutam, in timpul confruntarii avea prostul obicei sa doreasca sa se uite pe hartii. Si statea cu o pozitie a corpului neconforma cu ceea ce vroiam eu sa obtin. Si m-am miscat in sala, in asa fel incat sa ma poata vedea, sa-i fac semn sa ridice capul din hartii. Si singurul loc pe care l-am gasit in sala aia aglomerata a fost langa camera aia de luat vederi. Domnul Geoana se uita sa-i faca semn, ca era unul pus la fiecare camera. Si domnisoara ii facea semn spre camera, dar arata spre mine, practic, ca eu eram interpus intre ea si camera. Va imaginati deruta domnului Geoana care se uita spre camera, trebuia sa si vorbeasca si m-a vazut pe mine", a povestit Aliodor Manolea.

Twiplomacy: Tot mai multi lideri politici isi fac cont pe Twitter. Afla cine este cel mai urmarit!... Traian Basescu, despre Vila Dante: Ponta nu a putut sa intre pentru ca eu inotam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x