Antena Căutare

ANI cere destituirea deputatului PSD Florin Paslaru pentru angajarea fiului sau la biroul parlamentar

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a solicitat Camerei Deputatilor eliberarea deputatului PSD Florin Paslaru din functia publica detinuta, in urma unui raport de incompatibilitate necontestat de parlamentar. ANI a sesizat si Parchetul ICCJ in acest caz.

La data de 7 noiembrie 2011, Agentia a emis un raport de evaluare in care a constatat incalcarea de catre Florin Costin Paslaru, deputat PSD de Galati, a dispozitiilor legale privind regimul juridic al conflictelor de interese in materie administrativa. Documentul a ramas definitiv prin necontestare, potrivit art. 22, alin. 1 si 2 din Legea 176/2010.

Potrivit inspectorilor ANI, Florin Costin Paslaru a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea fiului sau, Florin Alexandru Ioan Paslaru, incepand cu anul 2009, in cadrul Biroului Parlamentar - Circumscriptia electorala nr. 18 Galati, incalcand, astfel, prevederile Legii 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei.

Foto: cdep.ro

EBA in PE: Nu putem tolera etichete xenofobe pentru ca ne-am nascut in Estul Europei!... Mircea Badea: "Toti semidoctii din presa pro-basista au sarit la gatul lui Gadea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x