Antena Căutare

Antonescu, catre Baconschi: Sunteti imaginea linistii, stabilitatii si succesului nostru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca desi ministrul Theodor Baconschi este imaginea linistii, stabilitatii si succesului nostru pe plan extern, politica dusa de acesta este una dezastruoasa din toate punctele de vedere.


Domnule ministru, sunteti imaginea linistii, a stabilitatii, si a succesului nostru. Succesul dumneavoastra pare a fi succesul nostru, al tuturor (...) Sunteti perfect linistit, ne tratati si pe noi, in frunte cu cititorul ca pe niste minori care va incurcam un pic", a declarat Antonescu de la Senat.

Liderul liberal a continuat, explicand ca nici un ministru de externe de dinaintea lui Baconschi nu a fost atat de perfect relaxat si atat de convins ca politica externa merge perfect.

Mai mult decat atat, Antonescu a precizat ca este inadminisibil faptul ca un politician garanteaza partidului sau (oricare ar fi acesta) un milion de vorturi din diaspora, acest lucru sugerand o frauda electorala chiar dinaintea producerii ei.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Specialistul in canibalism Catalin Avramescu, propus ambasador in Finlanda si Estonia... Mironescu, baiat bun, da-l strica anturajul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x