Antena Căutare

Basescu a refuzat sa dea mana cu liderii USL. Antonescu: Presedintele a fost mai nepoliticos ca niciodata

Presedintele Traian Basescu ar fi refuzat sa dea mana cu liderii USL Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin la inceputul intalnirii de la Palatul Cotroceni, au declarat, miercuri, pentru agentia Mediafax, surse politice, care au relatat si un schimb de replici Basescu-Antonescu.


Dupa ce l-a ascultat, Basescu i-ar fi spus lui Antonescu: "Si voi sunteti corupti!".

"Cine, eu?", ar fi replicat Antonescu, potrivit surselor citate.

"Voi, politicienii", i-a replicat Basescu, au precizat aceleasi surse.

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Crin Antonescu a declarat ca presedintele s-a purtat mai nepoliticos ca niciodata si ca a dat senzatia ca nu e interesat de discutie.

"Noi am procedat serios mergand la intalnire. Presedintele Traian Basescu a fost mai nepoliticos ca niciodata. Nu-mi face placere sa dau mana cu un om despre care am o parere pe care o am...", a declarat Antonescu la emisiunea "100 de minute" de la Antena3.

Crin Antonescu a declarat ca nu el a decis ca jurnalistii sa nu fie lasati in sala unde au avut loc consultarile dintre seful statului si reprezentantii USL nici macar pentru oportunitati de imagine, practica uzuala in astfel de cazuri.

"Noi am vrut. Noi nu avem niciun fel de retinere. A fost decizia gazdelor, nu o comentez, sa nu lase presa nici macar cat sa ia cadre", a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Antena3.

foto: Intact Images

Victor Ponta: "PDL fuge de alegeri. Nu e imposibil sa le amane si in noiembrie"... PDL sustine revizuirea Constitutiei pentru acordul interguvernamental de uniune fiscala si Parlamentul unicameral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x