Antena Căutare

Basescu acuza presa de informare mincinoasa: Situatia din Romania e grea, nu disperata

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la postul public de radio, ca 80% din mass-media transmite poporului o minciuna majora, si anume ca Romania ar fi intr-o situatie critica. Basescu sutine ca tara se afla in dificultate, dar ca exista solutii.

"Daca va uitati, in 80% din mass-media romaneasca se transmite un singur mesaj pentru romani: suntem intr-o situatie disperata, nu avem solutii, politicienii nu stiu ce e de facut, ceea ce este una din minciunile majore pe care mass-media le propaga. Repet, una din minciunile majore pe care mass-media le propaga", a declarat presedintele, la RRA.
Seful statului a mentionat ca, intr-adevar, tara se afla intr-o situatie mai delicata, dar ca exista solutii eficiente pentru revenirea ei pe linia de plutire.

"Sigur, are si de recuperat erori de guvernare din anii anteriori, are de corectat erori, dar o facem si mergem inainte. Mergem inainte stiind unde mergem", a adaugat Basescu.


In acelasi timp, presedintele a tinut sa mentioneze faptul ca declaratiile sale din Parlament nu au avut nici o legatura cu faptul ca Romania se pregateste de incheierea unui nou acord cu FMI.

"Daca discutam in timp, noul acord cu FMI trebuie incheiat dupa ce terminam actualul acord care se incheie in aprilie 2011, deci nu are nicio relevanta din acest punct de vedere momentul in care eu am venit in Parlament. Motivul pentru care am decis sa merg in Parlament a fost legat si de atmosfera creata", a spus seful statului.

Basescu: Ponta nu e matur. Discutiile dintre PSD si PDL sunt "mizerabile"... Basescu anunta episodul doi din Apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x