Boc e optimist: PDL si actuala Coalitie, la guvernare si dupa 2012

Premierul Emil Boc a declarat ca democrat-liberalii si actuala Coalitie se vor afla la guvernare si dupa alegerile din 2012, deoarece au dat dovada de "responsabilitate", iar electoratul se schimba si va aprecia "politicieni rationali, realisti si care spun lucrurilor pe nume", potrivit Mediafax.

Va pot asigura ca PDL si actuala Coalitie se vor afla la guvernare si dupa 2012. Asta este cel mai important. PDL a demonstrat responsabilitate, si nu o atitudine care sa aduca voturi de moment in detrimentul interesului romanilor"Vedeti ce se intampla in lume. Se schimba lumea cu totul. Romania are o situatie usor avantajata deoarece avem o stabilitate macroeconomica, dar suntem dependenti de ce se intampla in Europa si de evolutia pietelor de acolo. Costul dobanzilor creste de la o luna la alta, fara ca in Romania sa se intample ceva negativ", a mai spus Emil Boc.

Foto: Intactimages

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri