Antena Căutare

Boc il acuza pe Vladescu ca a bugetat sporuri fara sa avertizeze ca vor fi reduse salariile

Emil Boc l-a acuzat pe fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu ca a inclus in bugetul pentru 2010 bani pentru al 13-lea salariu, prime si alte stimulente fara a avertiza Guvernul, la inceputul acestui an, ca ulterior se va impune reducerea salariilor in sectorul bugetar.

El a afirmat ca daca primul-ministru si Guvernul ar fi fost avertizati asupra acestei situatii, salariile nu ar mai fi fost diminuate deoarece al 13-lea salariu, primele si stimulentele erau eliminate din timp.

Premierul a mai spus ca Vladescu nu a prezentat Guvernului un nou sistem de impozitare a firmelor care sa inlocuiasca impozitul minim, desi a avut opt luni la dispozitie.

Autoritatile stiau din ianuarie de necesitatea introducerii unor masuri dure de austeritate, dar anuntul a fost amanat pana in luna mai intrucat o astfel de decizie este extrem de greu de asumat politic, considera fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu.

Tot articolul, in Jurnalul National

Emil Boc: Greul nu a trecut. Reforma este singura modalitate de a scoate Romania din criza... PSD depune plangere penala impotriva Robertei Anastase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x