Antena Căutare

Boc: Legea ANI da posibilitatea demnitarilor sa dea socoteala cu privire la averea pe care o au

Premierul Emil Boc a declarat, marti, inainte de inceperea sesiunii extraordinare a Senatului, ca Legea ANI nu apartine unui partid, ca aceasta da posibilitatea demnitarilor sa dea socoteala celor care i-au ales cu privire la averea pe care o au, recunoscand totusi ca majoritatea este "la limita".

"Avem o majoritate la limita, e adevarat. Dar, repet, Legea ANI este o lege a Romaniei si pentru transparenta averilor demnitarilor si fiecare va trebui, in raport cu propriul electorat care l-a ales, sa arate votul, daca sustine sau nu transparenta declararii averilor demnitarilor", a declarat Emil Boc.

El a sustinut ca aceasta lege nu apartine unui partid, nu reprezinta doar Guvernul.

"Este o lege a tarii, este o lege, repet, care da socoteala, care da posibilitate demnitarului sa dea socoteala celui care l-a ales cu privire la averea pe care o are. Daca altii se vor ascunde in spatele usilor de prin acest Parlament ca sa nu-si declare averile, oamenii vor trebui sa stie cine sunt acestia, iar momentul adevarului nu e departe", a conchis primul-ministru.

Premierul Emil Boc participa, marti, la sesiunea extraordinara a Senatului in care urmeaza sa fie dezbatuta Legea ANI, el sustinand inainte de a intra in sala de plen importanta adoptarii acestui act normativ.

Tot articolul, in Jurnalul National

Incep dezertarile din PDL? Senatorul Georgica Severin a demisionat... Ponta: Nu votam Legea ANI. Sustinem revenirea la TVA de 19%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x