Antena Căutare

Bucurie in Opozitie dupa trecerea motiunii: Ce spun liderii din PSD, PNL si PC!

"USL e decisa sa isi asuma guvernarea pana la alegeri. Eu, Victor Ponta, voi fi propunerea USL pentru conducerea Guvernului", a spus Victor Ponta, la cald, imediat dupa ce a fost anuntata caderea guvernului MRU. Si alti lideri din Opozitie si-au exprimat bucuria fata de succesul trecerii motiunii de cenzura.

Victor Ponta: "In ciuda unui sistem murdar care foloseste orice arma, s-a facut dreptate!"

"Dupa scene care mie imi vor ramane pentru totdeauna in minte si in inima, cu un deputat, Ionut Chisalita, care a venit in scaun cu rotile sa voteze motiunea, iar doamna Sorina Placinta a fost amenintata in plen, s-a facut dreptate. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut curajul si demnitatea de a vota. Cred ca am facut un lucru bun pentru Romania. 6 luni mai devreme in care sa incepem drumul spre reconstructia Romaniei sunt foarte importante. USL e decisa sa isi asuma guvernarea pana la alegeri. Eu, Victor Ponta, voi fi propunerea USL pentru conducerea acestui Guvern", a declarat, vineri dupa-amiaza, liderul PSD Victor Ponta, dupa votarea motiunii de cenzura care a dus la demiterea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu.

Victor Ponta a mai adaugat ca "Daca vom avea doua Guverne care nu intrunesc numarul de voturi in Parlament putem avea alegeri anticipate. Astazi, o putere disperata a folost arme mafiote. Niciodata USL nu va ameninta un parlamentar cu dosare penale pe numele copilului sau (aluzie la Sorina Placinta - n.red.)."

Ion Iliescu: "Rezultatul motiunii e o confirmare a degringoladei actualei Puteri. Urmeaza un Guvern de serviciu"

Lia Olguta Vasilescu, pe Facebook: "A cazut Ungureanu! Urmeaza Solomon!"

Stire in curs de actualizare.

Foto: Intact Images

UPDATE! Basescu se consulta cu partidele la Cotroceni. USL l-a propus premier pe Victor Ponta. UDMR vrea anticipate... Reactia PDL la votul motiunii: Deputatii minoritatilor au tradat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x