Antena Căutare

Catalin Chereches a fost exclus din PNL

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost exclus din Partidul National Liberal. Biroul Politic al PNL a decis retragerea propunerii de excludere a deputatului Octavian Bot.

Delegatia Permanenta a PNL a luat decizia excluderii lui Catalin Chereches cu 156 de voturi "pentru" si 15 "impotriva". Primarul orasului Baia Mare a fost exclus pentru ca nu i-a sustinut pe candidatii PNL la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

De asemenea, Chereches a facut mai multe declaratii in care a spus ca nu este de acord cu candidatii impusi de la centru.

Propunerea de excludere din partid a primarului a fost facuta in urma cu o saptamana, de catre Biroul Politic al PNL.

Din cauza deciziei de retragere a propunerii de excludere a deputatului Octavian Bot, presedintele PNL Bihor, Cornel Popa, si-a dat demisia din functia pe care o detinea in conducerea centrala a partidului.

Foto: Facebook

Parlamentarii se pregatesc sa-si limiteze privilegiie: Fara cazare la hotel si zboruri nelimitate cu avionul... Antonescu: Congres extraordinar al PNL, pe 22 februarie, la Bucuresti. Modificam Statutul si alegem noua conducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x