„Nu vreau să fiu un astfel de exemplu!” Ce îl frământă pe Ludovic Orban, după publicarea fotografiei de la Guvern

Amenda primită nu este cel mai mare motiv de îngrijorare pentru Ludovic Orban, după publicarea fotografiei în care apare fumând în Palatul Victoria. Care este cel mai mare regret al premierului?

„Nu vreau să fiu un astfel de exemplu!” Ce îl frământă pe Ludovic Orban, după publicarea fotografiei de la Palatul Victoria

Hepta

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban a fost suprins cu ţigara aprinsă în mână a fost publicată, vineri, pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern.

Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat că a aplicat sancţiuni contravenţionale pentru cinci membri ai Executivului.

„Eu m-am apucat de la 17 ani, fumez de 40 de ani, mi-aş dori să mă las”

Însă amenda este ultima grijă a premierului! După publicarea imaginii, Ludovic Orban a mărturisit că este conștient de efectul negativ asupra tinerilor pe care poza de la Guvern l-ar putea avea şi a afirmat că va încerca să se lase de fumat.

Ludovic Orban a comis-o din nou! Poza e deja virală. Cum a fost surprins premierul, la Palatul Victoria

„Difuzarea acelei poze poate să aibă un efect negativ, eu ca prim ministru fumez. Dacă poza aia e văzută de copii, s-ar putea să mă folosească ca exemplu.

Eu nu vreau să fiu un astfel de exemplu. Aşa nu, le spun tuturor tinerilor care au văzut, să nu se apuce de fumat dacă pot. Eu m-am apucat de la 17 ani, fumez de 40 de ani”, a afirmat premierul.

Răsturnare de situație! Cine este autorul fotografiei în care Ludovic Orban apare fumând la Palatul Victoria: ”Ministrul în chiloți a trimis-o unei persoane din Craiova!”

Mai mult, Orban îi îndeamnă pe tineri să nu se apuce de fumat, spunând că este mult mai ușor să nu începi decât să te lași.

„Sigur că mi-aş dori să mă las de fumat şi o să încerc să mă las de fumat (...) Cred că cel mai mult s-ar bucura familia dacă m-aş lăsa de fumat”, a mai spus Orban.

În „fotografia buclucașă”, alături de Ludovic Orban sunt vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Economiei, Virgil Popescu şi cel al transporturilor, Lucian Bode. Nimeni nu poartă masca pe figură. Doar Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, poartă mănuşi. Iar între degete, un trabuc!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri