Antena Căutare

Cerința fermă a lui George Simion pentru nunta lui. Invitații trebuie neapărat să respecte acest protocol

George Simion, liderul AUR, se căsătorește și invită toată România la nunta sa. Ce le cere acesta invitaților. Nu cere bani nuntașilor, dar vrea să țină const de un aspect important.

Cerința fermă a lui George Simion pentru nunta lui. Invitații trebuie neapărat să respecte acest protocol Galerie
George Simion, liderul AUR, se căsătorește și invită toată România la nunta sa. Ce le cere acesta invitaților. Nu cere bani nuntașilor, dar vrea să țină const de un aspect important. | Hepta

George Simion, liderul AUR, a anunțat că se va căsători pe 27 august cu aleasa inimii. Politicianul vrea o nuntă în România, la care să poarte port tradițional și să participe toți românii.

„În loc de dar, cineva o să-mi aducă niște cântăreți, alții o să-mi aducă niște berbecuți. Nu o să fie o nuntă clasică cu stat la masă și consumat icre negre.

O să fie pe stil de serbare câmpenească. De asta mi-am și permis să spun că sunt bineveniți toți românii, doar să anunțe participarea, ca să știm și noi pentru ce să ne pregătim”, a spus George Simion, în cadrul unui interviu pentru emisiunea EVZ Capital.

Nuntașii trebuie să respecte, totuși, o condiție foarte importantă la nunta președintelui AUR

„Singura mea rugăminte pentru cei care vin la nuntă este să poarte o cămașă populară, o cămașă tradițională sau un tricou cu mesaj patriotic.

O să fim pe un câmp cu baloți de paie și nu o să fim pe lux, pe costum, pe tocuri…”, a precizat George Simion, care nu va purta un costum clasic, ci va reprezenta portul popular.

„Am cerut de la cineva un costum vechi de 100 de ani să mi-l adaptez. Un constum tradițional”, a punctat liderul AUR.

„Am un prieten care are un balon cu aer cald și o să încerc să-l conving să-l aducă la nuntă”, a spus George Simion.

Citește și: Adevărul despre relația lui George Simion cu Iulia Burcea. Femeia neagă că s-ar cunoaște cu liderul AUR. „S-a creat o confuzie”

Cine este femeia cu care George Simion se va căsători pe 27 august 2022

Chiar dacă este un politician foarte vocal, George Simion nu a oferit prea multe detalii despre viața sa sentimentală. Se pare că liderul AUR are o relație cu Iulia, care este controlor financiar la o multinațională cu sediul în Franța, scrie presa mondenă.

Conform România TV, primele imagini cu femeia ar fi apărut chiar pe contul lui George Simion, de Ziua Femeii. Acestea au fost distribuite de el după ce au fost postate de Iulia.

Citește și: George Simion, liderul AUR, face nuntă și invită toți românii. Cine e Iulia Burcea, femeia care ar urma să-i fie mireasă

Tot pe 8 martie, au apărut și primele zvonuri despre relația lor, pe care politicianul a ținut-o bine ascunsă, așa cum face cu viața sa privată. Viitoarea mireasă a lui George Simion se numește Iulia Burcea și a făcut Dreptul la Universitatea Ecologică.

De asemenea, ea a absolvit și un master în consultanță în afaceri, la Facultatea de Administrație și Afaceri, la Universitatea București. Iulia este născută în zodia Pești și, pe contul ei de Instagram, spune că iubește natura, călătoriile, sportul și mâncarea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x