Antena Căutare

Cine este Lucian Nicolae Bode, noul ministru al Infrastructurii

Lucian Nicolae Bode este membru al Partidului Național Liberal și deține funcția de ministru al Infrastructurii în cadrul Guvernului Orban.

Cine este Lucian Nicolae Bode, noul ministru al Infrastructurii
Cine este Lucian Nicolae Bode, noul ministru al Transporturilor | Sursa foto: antena3.ro

Lucian Nicolae Bode (n. 27 octombrie 1974, Valcău de Jos, Valcău de Jos, Sălaj, România) este un politician român, membru al Partidul Național Liberal. Lucian Bode conduce Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor în cadrul Guvernului Ludovic Orban. El a mai condus Ministerul Economiei în cadrul Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu.

A fost ministru al economiei în perioada februarie 2012-mai 2012, în perioada în care făcea parte din PDL (2007-2015), în scurtul mandat al guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu. Ulterior, acesta s-a înscris în Partidul Național Liberal.

A făcut parte din Comisia de anchetă privind activitatea SC Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA în perioada 2007-2018, dar și din Comisia parlamentară de anchetă privind activitatea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

În ultimii ani, Lucian Bode a fost un puternic critic al conducerii de la Transporturi și al Companiei de Autostrăzi, arată cei de la monitorizari.hotnews.ro.

Cine este Adrian Oroș, noul ministru al Agriculturii... Guvernul Orban se întruneşte în prima şedinţă, de la ora 12.00; organizarea ministerelor, pe ordinea de zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x