Căutare Live

Cine este Marcel Ioan Boloș, actualul ministru al Fondurilor Europene

Guvernul Orban l-a desemnat pe Ioan Boloș, fost secretar de stat la Transporturi, ca ministru al Fondurilor Europene! Cine este acesta și ce avere are?

sursa foto: oradeaindirect.ro

Ioan Marcel Boloș are 51 de ani și a fost Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor în perioada noiembrie 2015-ianuarie 2017, dar a mai ocupat aceeași funcție și la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului în perioada 2012-2013.

Ioan Marcel Boloș are o diplomă de licență ca economist, cu specializarea în finanțe-asigurări (Facultatea de Științe Economice, Universitatea Oradea), dar și o licență ca inginer, cu specializarea în electromecanică (Facultatea de Electrotehnică și Informatică).

Ulterior, acesta a obținut o diplomă de master, având specializarea în Managementul Instituțiilor Financiar Bancare, de la Universitatea din Oradea.

Şi-a început activitatea profesională didactică ca asistent universitar în domeniul "Finanţele întreprinderii" la Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea (1999-2001). A parcurs treptele de lector universitar doctor (2001-2008), conferenţiar universitar doctor (2008-2015) până la profesor universitar doctor (de la 1 octombrie 2015) la catedra de Finanţe Contabilitate din cadrul centrului universitar amintit.

În iunie 2017, a obţinut certificatul de Abilitare în domeniul Finanţe, cu teza "Utilizarea Inteligenţei Computaţionale în Domeniul Fondurilor Structurale şi a Finanţelor", Academia de Studii Economice Bucureşti, afiliere: Şcoala doctorală de Finanţe, Universitatea Oradea, conform sursei citate.

Cariera sa profesională include poziţiile de: inspector - Serviciul de Relaţii cu Publicul, Primăria Municipiului Oradea (1993-1997), şef birou la Primăria Municipiului Oradea (1997-1998), contabil-şef - Direcţia Imobiliară din cadrul Primăriei Municipiului Oradea (1998-2000), director economic în cadrul Administraţiei Patrimoniului Imobiliar - Consiliul Local Oradea (2005-2008), director executiv - Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, Primăria Municipiului Oradea (2008-2012), secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (2012-2013), Director General, Coordonatorul Autorităţii de Management POST şi al Direcţiei Generale Management şi Strategii din Ministerul Transporturilor (2013-noiembrie 2015), secretar de stat în Ministerul Transporturilor (noiembrie 2015-ianuarie 2017), director general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord Vest (din ianuarie 2017), potrivit sursei citate.

Sursa: agerpres, g4media.ro

Unde și cum votezi la alegerile prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019. Află care este secția ta de votare. Detali... Alegeri prezidențiale 2019, primul tur. Președintele, roluri și atribuții: Este singurul care poate consulta poporul...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri