Antena Căutare

Cîţu, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa la Finanţe; A fost un vot politic. Interpretarea preşedintelui comisiei a fost că votul de 19 - 19 este negativ -VIDEO

Liberalul Florin Cîţu a declarat marţi, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa la Finanţe, că a fost un vot politic, iar interpretarea preşedintelui PSD al comisiei a fost că votul de 19 - 19 este negativ.

”A fost un vot politic, 14 - 14. Preşedintele comisiei a interpretat că este un vot negativ”, a spus Cîţu la ieşirea de la audieri

Referitor la ironiilenşi disputele cu actualul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici, Cîţu a precizat că încă de la începutul dezbaterilor a cerut ca tonul să fie unul decent, dar se pare că nu se poate.

”Şi apoi ne întrebăm de ce imaginea Parlamentului este cea care este”, a comentat el, criticând reacţiile lui Eugen Teodorovici.

Sursa : news.ro

Florin Cîţu nu a fost avizat pentru funcţia de ministru al Finanţelor de comisiile reunite de buget-finanţe din Parlamen... Gheorghiu, propus la Cultură, spune că stăpâneşte perfect limba română şi că ar externaliza în întreaga Românie proiecte...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x