Antena Căutare

Crin Antonescu: USL face apel la calm si evitarea violentelor. Singura solutie politica, alegerile anticipate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut apel la calm in cadrul protestelor si a declarat, in cadrul unei conferinte de presa a USL, la care a participatat si presedintele PC Daniel Constantin, ca evolutiile din ultimele zile au aratat ca Romania se misca.



De asemenea, presedintele PNL a facut, in numele USL, un apel la calm si la proteste pasnice: „In numele USL, facem un apel la calm, la evitarea violentelor, un apel la fortele de ordine sa distinga intre protestatarii pasnici si cei turbulenti si cerem presedintelui Romaniei si primului-ministru sa isi intre in al 12-lea ceas in rol, in sensul in care sa apara, sa spuna ceva despre aceste situatii (...) Suntem solidari cu oamenii care vorbesc despre aceleasi lucru ca noi".

Crin Antonescu a vorbit si despre „singura solutie politica, civilizata" ramasa: convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului Romaniei. „Exista o singura solutie pentru toate aceste probleme: alegerile anticipate. USL a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului si va incepe organizarea alegerilor anticipate", a subliniat Antonescu.

Foto: Intactimages

Mircea Geoana pregateste lansarea noului partid... Laszlo Tokes cere sustinere din SUA pentru autonomia Tinutului Secuiesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x