Antena Căutare

Mircea Geoana pregateste lansarea noului partid

Senatorul Mircea Geoana, fostul presedinte al Senatului care a fost exclus din PSD dupa scandalul privind inlocuirea sa, si-a mutat cabinetul parlamentar din Craiova intr-un sediu nou. Acesta va gazdui si noua formatiune politica pe care o va infiinta fostul social-democrat.

Geoana functiona, pana acum, intr-un birou de circa 15 mp in sediul PSD Dolj, Craiova, dar acum spatiul lui Geoana are o suprafata de aproape zece ori mai mare si cuprinde un parter intreg al unei cladiri.

In noul sediu functioneaza si cabinetul deputatului Florenting Gust. Acesta a declarat ca sediul nou stabilit este unul dintre cele opt sedii din tara pe care Mircea Geoana le-a pregatit pentru viitoarea formatiune politica.

"Acesta este unul din cele opt sedii pe care le-am luat in tara. In prima faza, am luat sedii in toate centrele regionale, precum Craiova, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca. Aici va fi si sediul noului partid", a spus Florentin Gust.

Intrebat care este denumirea noii formatiuni politice, Gust a spus ca aceasta va fi facuta publica doar dupa ce noul partid va fi inregistrat juridic.

Sursa: Antena3

USL va initia strangerea de semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu... Crin Antonescu: USL face apel la calm si evitarea violentelor. Singura solutie politica, alegerile anticipate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x