Antena Căutare

Cristian Adomnitei: PSD si PNL vor avea candidati comuni in aproape 70 de localitati din Iasi

Deputatul liberal Cristian Adomnitei a declarat ca, in judetul Iasi, PSD si PNL vor avea candidati comuni in aproape 70 de localitati din cele 98 ale judetului. In celelalte localitati, precum municipiul Pascani si orasul Targu Frumos, cele doua partide vor merge separat.

"Suntem pe ultima suta de metri cu stabilirea candidatilor. Vom candida pe USL in aproximativ 70 de localitati. In 28 probabil vom merge separat, pe liste proprii PSD sau PNL, dar situatia nu este inchisa", a declarat Cristian Adomnitei.

In ceea ce priveste Pascaniul si orasul Targu Frumos, Adomnitei a explicat exista divergente intre reprezentantii celor doua partide, PSD respingand in consiliile locale mai multe hotarari promovate de edilii liberali.

Partidul Conservator va avea doi candidati la primariile din judetul Iasi.

Foto: Intactimages

Vrei 20.000 de euro? Sustine legea Cojocaru!... Locale: Cristian Preda sustine independenti, daca PDL si UNPR merg impreuna in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x