Antena Căutare

Cristian Preda vrea sa candideze la Primaria Capitalei

Democrat-liberalul Cristian Preda a anuntat, aseara, in cadrul unei emisiuni televizate ca doreste sa candideze impotriva lui Sorin Oprescu in 2012, pentru Primaria Capitalei, in cazul in care va fi sustinut de partidul sau, informeaza Mediafax.

"Eu cred ca trebuie sa discutam serios in PDL despre aceasta candidatura. Eu imi declar disponibilitatea pentru a participa la aceasta cursa electorala de la Bucuresti. Nimic nu ma va impiedica sa intru intr-o asemenea competitie, daca ma sustine PDL", a spus Preda.

Acesta a continuat, explicand ca o candidatura independenta sau in afara PDL nu ar avea nici un sens in acest moment.

"Deci, nu am niciun fel de opreliste, nu fac din asta un scop in sine, pentru ca eu am un mandat la Parlamentul European pe care vreau sa-l duc la bun sfarsit in conditiile de pana acum, relativ bune zic eu. Dar ma intereseaza aceasta competitie si, in momentul in care se va stabili formatul competitiei interne de la Bucuresti, voi intra in aceasta disputa interna si, daca voi avea sustinerea PDL, voi candida impotriva lui Oprescu", a subliniat Cristian Preda.

Theodor Paleologu si Silviu Prigoana si-au anuntat intrarea in competitia interna din PDL pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei.

Citeste si Jurnalul!

Wikileaks: Basescu l-a presat pe Boc sa-l puna pe Baconschi ministru de Externe... Theodor Paleologu: "Basescu e Popeye Marinarul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x