Antena Căutare

Cristina Zevedei, demisa de la conducerea autoritatii care gestioneaza fonduri europene pentru HR

Cristina Zevedei a fost schimbata din functia de director general al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU). La conduerea AMPOSDRU a fost numita Carmen Ionel, fost sef serviciu in cadrul departamentului economic al instituitiei.

"Cristina Zevedei si-a incetat mandatul in data de vineri. Decizia a fost semnata de ministrul Muncii, premierul Emil Boc. La conducerea AMPOSDRU a fost numita doamna Carmen Ionel, care a fost anterior sef de serviciu in cadrul directiei economice a institutiei, care va avea un mandat de sase luni"


Inainte de a fi director AMPOSDRU, Cristina Zevedei a detinut functia de director coordonator al Organismului Intermediar din cadrul programului de alocare a fondurilor europene pe HR pentru regiunea Bucuresti-Ilfov, functie pe care o ocupa din mai 2009.

In perioada 2006-2009, Zevedei a lucrat ca expert parlamentar in cadrul mai multor departamente din Senat.

Cristina Zevedei este licentiata in inginerie si drept la Universitatea Politehnica si cea Romano-Americana. Ea a urmat mai multe programe postuniversitare. In 2009, a candidat pe un loc neeligibil la alegerile europarlamentare din partea PD-L.

AMPOSDRU gestioneaza fonduri europene in valoare de 4,25 miliarde de euro.

Citeste si Antena3

Foto:Intact Images

TVR a primit 148.000 lei de la Udrea pentru oda electorala de Paste... Monica Iacob Ridzi, trimisa in judecata de DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x